Lacul Sânmărghita s-a deschis pentru pescuit

J.P.
Comunicate de presă / 13 august 2020

Lacul Sânmărghita s-a deschis pentru pescuit

Începând cu data de 15 august 2020, amenajările realizate pe malul lacului Sânmărghita devin disponibile pentru publicul dornic de pescuit şi relaxare în mijlocul naturii. Cei ce administrează această proprietate au creat spaţii perfect amenajate pentru pescuit şi pentru alte activităţi în armonie cu mediul. O astfel de locaţie este ideală pentru concediu, pentru week-end sau pentru o scurtă incursiune în natură în timpul săptămânii, mai ales în situaţia actuală în care distanţarea socială este necesară, conform unui comunicat trimis redacţiei.

"Pentru iubitorii de pescuit şi pentru toţi cei care doresc o experienţă specială în mijlocul naturii, Lacul Sânmărghita este locaţia ideală. Vă punem la dispoziţie nu doar locuri amenajate pentru pescuit, ci şi acces la una dintre cele 6 mici cabane. Stilul rustic se potriveşte perfect în cadrul natural general, dar interiorul, deşi minimalist, nu face compromis în ceea ce priveşte confortul oaspeţilor", se precizează pe www.lacsanmarghita.ro, website unde sunt expuse modalităţi de rezervare şi contact.

Lacul Sânmărghita (https://www.facebook.com/Lacdepescuit/) este localizat la graniţa dintre două judeţe, situat la aproximativ 50 de minute de Cluj-Napoca (mai exact 60 km pe DN1C şi DJ172F) şi la 40 de minute de Bistriţa (45 km pe DN17 şi DJ172F). Este locul perfect pentru pasionaţii de pescuit, căci lacul este populat cu multe specii apreciate de pescari - crap, cteno, fitofag, caras, somn. Deşi este încadrat de natură, la lac se poate ajunge cu maşina până în apropiere, în parcare. Drumul este foarte bun, asfaltat, mai arată sursa citată.

"În realizarea tuturor amenajărilor am acţionat cu respect faţă de natură, cât mai puţin intruziv. Se pot face rezervări pentru cei ce doresc o oază de linişte, cu pădure de salcâm şi livadă care întregesc cadrul de poveste. Aventurile la pescuit şi relaxarea cu cei dragi trebuie să respecte specificul locului, liniştea şi curăţenia, ba chiar acţionăm responsabil cu atât mai mult cu cât o impun în această perioadă normele de distanţare socială. Astfel, locurile sunt foarte limitate, fiecare rezervare va avea parte de un spaţiu considerabil în natură, departe de stresul şi de agitaţia oraşelor. Este un loc superb, cu linişte deplină, aer curat, dorim să îl oferim în acest mod tuturor oaspeţilor noştri", explică unul dintre administratorii spaţiului.

Pentru a se evita aglomeraţia, pentru a păstra cadrul natural de poveste, pescuitul se face doar pe bază de rezervare. Se promovează pescuitul sportiv, dar taxa include şi păstrarea de captură în anumite limite şi condiţii care pot fi consultate în regulamentul oficial disponibil pe lacsanmarghita.ro. Loc pentru grătar, securitate şi iluminat nocturn, pontoane amenajate special pentru pescuit, căbănuţe confortabile, parcare amenajată - iată principalele facilităţi de care poate beneficia orice vizitator. Sunt încurajate experienţele de cel puţin 24 de ore la pescuit şi relaxare alături de prieteni sau familie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb