Lagardère Travel Retail deschide o nouă locaţie So! Coffee, în Gara de Nord

Ioana Dogaru
Companii #Imobiliare / 25 ianuarie 2016

Lagardère Travel Retail deschide o nouă locaţie So! Coffee, în Gara de Nord

Lagardère Travel Retail a inaugurat prima cafenea So! Coffee din Bucureşti. Localul este amplasat în Gara de Nord, are o capacitate de 80 de locuri şi a presupus o investiţie de peste 150.000 Euro, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Cafeneaua So! Coffee din Gara de Nord are la bază conceptul "coffee & more" - cafeaua proaspăt măcinată, de calitate premium, este însoţită de mai multe tipuri de gustări pregătite chiar în bucătăria localului: produse de patiserie, sandwich-uri, deserturi şi altele, se mai arată în comunicat.

So! Coffee se diferenţiază de restul locaţiilor prezente în Gara de Nord printr-un design interior premium, care îmbină elemente de inspiraţie industrială cu elemente organice (plante, lumină), pentru a crea o ambianţă unică - minimalistă şi, în acelaşi timp, caldă şi confortabilă, informează comunicatul.

So! Coffee este cea de-a patra locaţie pe care Lagardère Travel Retail o deschide în Gara de Nord. Pentru a veni în întâmpinarea clienţilor cu toate produsele de care au nevoie în călătoria lor, grupul operează deja în Gara de Nord Bucureşti două magazine de tip news & convenience, sub brandul Relay şi un restaurant Subway în sistem de franciză, precizează sursa citată.

"Compania Lagardère Travel Retail a inaugurat cafeneaua So! Coffee la Gara de Nord pentru a pune la dispoziţia călătorilor un loc primitor în care îşi pot răsfăţa simţurile cu o cafea aromată şi alte produse delicioase. Deşi nou pe piaţa foodservice din Bucureşti, suntem convinşi că brandul So! Coffee se va bucura de o primire călduroasă din partea celor care călătoresc cu trenul şi nu numai", a declarat Petruţa Ioniţă, Head of Marketing&Store Planning.

Brandul So! Coffee face parte din portofoliul Lagardère Travel Retail. În afară de cafeneaua concept din Bucureşti, compania mai operează în România două cafenele sub brandul So! Coffee, în Aeroportul Internaţional Avram Iancu din Cluj-Napoca şi Aeroportul Internaţional Traian Vuia din Timişoara.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb