Lanţul de restaurante Spartan a încheiat înţelegerea pentru preluarea Taksim

G.D.
Companii / 29 iunie 2022

Lanţul de restaurante Spartan a încheiat înţelegerea pentru preluarea Taksim

După negocieri care au durat mai bine de jumătate de an, Spartan, lanţul de restaurante fondat de cunoscutul om de afaceri Ştefan Mandachi, a încheiat înţelegerea pentru preluarea a cinci dintre locaţiile Taksim din Bucureşti, conform unui comunicat remis redacţiei. Discuţiile dintre cele două companii s-au încheiat în primăvara acestui an, ajungându-se la un acord de 1 milion de euro.

Potrivit sursei citate, Spartan a reuşit, în urma negocierilor purtate, să obţină mai mult de jumătate dintre locaţii şi este în negocieri avansate pentru a le prelua şi pe ultimele trei.

"Suntem extrem de încântaţi să anunţăm că, după lungi negocieri purtate în ultima jumătate de an, Spartan a încheiat înţelegerea pentru a-şi adăuga în portofoliu cinci noi restaurante. Le mulţumesc colegilor mei şi întregii echipe Spartan pentru munca depusă în aceste luni! De asemenea, doresc să le mulţumesc şi reprezentanţilor Taksim, pentru profesionalismul lor şi pentru modul în care au tratat aceste negocieri - cu seriozitate şi cu promptitudine. Spartan este deja în negocieri avansate şi pentru celelalte trei locaţii din Bucureşti, discuţiile apropiindu-se şi aici de final", a declarat Ştefan Mandachi, fondatorul Spartan.

Cele cinci locaţii pentru care s-a ajuns deja la o înţelegere sunt cele din Sun Plaza, Auchan Titan, Bucureşti Mall Vitan, Băneasa Shopping City şi Promenada Mall.

Pe lângă spaţiile închiriate, Spartan a preluat şi toate utilajele, precum şi o parte dintre echipamentele existente.

În ceea ce priveşte personalul angajat în locaţiile care au fost preluate de Spartan, compania şi-a dorit ca toţi cei care vor să continue să lucreze să o poată face, tocmai de aceea i-a primit şi i-a integrat în noua echipă pe toţi angajaţii care şi-au exprimat dorinţa de a continua în noua formulă. De asemenea, pentru a veni în sprijinul lor, Spartan a oferit întregului personal un training specializat, precum şi un plan de dezvoltare în cadrul companiei, subliniază sursa citată.

"Înţelegem impactul pe care această schimbare o are pentru angajaţi, aşa că tot ce ne-am dorit a fost să îi asigurăm că fiecare dintre ei are un loc în echipa noastră şi că îi primim cu braţele deschise. Am fost alături de ei pe tot parcursul negocierilor şi continuăm să le fim alături, pentru a face această tranziţie cât mai uşoară", a mai spus Ştefan Mandachi, fondatorul Spartan.

Recent, Ştefan Mandachi a declarat că are în plan expansiunea Spartan şi extinderea în ţară şi în străinătate, având ca obiectiv pentru anul 2022 să ajungă la 100 de restaurante deschise pe teritoriul României. Spartan este prezent deja şi pe piaţa de fast food din Europa, în Austria, iar în prezent se pregăteşte lansarea din Spania.

Lanţul de restaurante Spartan a fost fondat în 2012 şi face parte din grupul Strong MND Corporation SRL, împreună cu Mandachi Hotel & Spa, Mandachi Business Center şi francizele: Mefi Cafe, sala de fitness Bum Bum Box, Concept SPA BioTransylvania, Restaurant Don Stefano, Centru de evenimente Magnificus şi restaurantele cu specific grecesc Hercule, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb