"LEADERS FOR SUSTAINABLE BUSINESS" Politicile de sustenabilitate, pe agenda liderilor de business din România

Elena Deacu
Companii / 15 mai 2015

Ieri, 14 mai, a avut loc în Bucuresti prima ediţie a Conferinţei "Leaders for Sustainable Business", organizată de Asociatia Dincolo de Profit şi Asociaţia pentru Relaţii Comunitare (ARC).

Unii dintre cei mai importanţi lideri de business din România împreună cu directorul editorial The Guardian Sustainable Business, Jo Confino, au discutat despre politicile de sustenabilitate ale companiilor pe care le conduc. Steven van Groningen - CEO Raiffeisen Bank, Mariana Gheorghe - CEO OMV Petrom, Dieter Schulz - CEO Danone Dairy Europa de Sud-Est, Jean-François Fallacher - CEO Orange România, Igor Tikhonov - CEO Ursus Breweries şi Andrei Pogonaru - Partner Central European Financial Services au discutat despre costurile şi beneficiile politicilor de sustenabilitate, presiunea pentru profit şi valorile pe care le promovează în companiile lor.

"Business is about doing good and making money out of it"/"Afacerile înseamnă să faci bine şi să-ţi iasă bani din asta", a spus Jo Confino în deschiderea conferinţei şi sub semnul acestei filosofii de business a stat întreaga discuţie între CEOs care vor ca afacerile pe care le conduc să facă mai mult decât profit.

Companiile trebuie să găsescă avantajul competitiv al practicilor de sustenabilitate şi să evite capcana limitării la respectarea reglementărilor existente.

Este nevoie de un dialog real între sectorul de afaceri, instituţii publice şi opinia publica pentru ca practicile de sustenabilitate să schimbe cu adevărat lumea, pentru că nicio companie nu poate genera schimbare profundă de una singură. Este nevoie de o reconectare la nevoile societăţii pentru că în prezent resimţim o mare prăpastie între interesele companiilor şi cele ale societăţii.

Evenimentul a fost organizat de Asociaţia Dincolo de profit şi Asociatia pentru Relatii Comunitare în parteneriat cu AmCham Romania, Camera de Comerţ Olanda-România, Ambasada Olandei la Bucureşti, Camera de Comerţ Irlanda-România, Camera de Comerţ Britanico-Română şi Institutul Aspen România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb