Legrand lansează pe piaţa din România noua gamă Valena Life

Adina Lateş
Companii / 12 noiembrie 2015

Legrand, companie specializată în infrastructuri electrice şi digitale, anunţă lansarea gamei de aparataj de câmp Valena Life. România este una dintre primele ţări din Europa în care Legrand prezintă noua gamă, fiind o piaţă strategică la nivelul Grupului, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Valena Life oferă o gamă completă de întrerupătoare şi prize, precum şi soluţii multimedia şi alte dispozitive pentru un control inteligent al spaţiului.

"Lansarea gamei Valena Life impune un nou standard: mecanismul inovator, designul modern şi cele peste 150 de funcţiuni reprezintă beneficii importante atât pentru instalator, cât şi pentru consumatorul final, care este invitat să îşi exprime stilul personal şi să se bucure totodată de soluţii moderne care acum îi sunt la îndemână." a declarat Călin Paşcalău, director general Legrand România.

Conform sursei citate, Valena Life oferă consumatorilor români funcţiuni inovatoare cum sunt priza mixtă, formată din priză simplă şi încărcător USB, care poate înlocui o priză tradiţională fără a schimba cablarea şi doza; întrerupătoare pentru economie de energie; ramă pentru 2 prize duble instalate multi-post; modul bluetooth ce poate fi conectat la sistemul de difuziune sonoră pentru redarea muzicii direct pe pe smartphone/tabletă/mp4.

Noua gamă include, de asemenea, prize duble USB şi numeroase soluţii multimedia, soluţii pentru spaţiile de birouri, soluţii de administrare a încălzirii şi control radio, prin care consumatorii pot controla wireless iluminatul şi storurile atât din casă, cât şi de la distanţă cu ajutorul aplicaţiei pentru dispozitivele cu iOS şi Android.

"Cele 16 finisaje disponibile pentru ramă şi cele 3 finisaje disponibile pentru placa mecanismului sunt inspirate de tendinţele actuale, invitând utilizatorii să-şi decoreze casa în stilul care îi reprezintă: de la cele clasice, contemporane până la cele îndrăzneţe şi expresive.

Dezvoltarea noii platforme Valena a reprezentat o prioritate strategică pentru Grupul Legrand şi a presupus peste 85.000 ore de cercetare şi crearea a peste 2500 de produse", se prezintă în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb