Leroy Merlin deschide un nou magazin la Târgovişte

S.B.
Companii / 14 mai 2021

Leroy Merlin deschide un nou magazin la Târgovişte

Leroy Merlin deschide astăzi cel de-al 19-lea magazin din România, în municipiul Târgovişte. Noul magazin este situat pe strada Laminorului numărul 93 şi va fi deschis de luni până sâmbătă în intervalul 07:00-21:00 şi duminica între 08:00 şi 20:00, potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei.

În magazinul Leroy Merlin Târgovişte, clienţii vor avea acces la o ofertă diversificată de peste 25.000 de produse din categorii de interes precum: materiale de construcţii, produse pentru grădină, decoraţiuni, unelte, produse pentru renovarea casei, soluţii pentru proiecte de casă (băi şi bucătării) şi multe altele. Astfel, clienţii noului magazin vor avea posibilitatea de a găsi cât mai multe produse pentru casa şi grădina lor într-un singur loc, evitând nevoia mai multor deplasări. De asemenea, aceştia vor putea beneficia şi de alte servicii utile în cadrul magazinului: serviciul gratuit de mixare vopsea, serviciul de închiriere unelte sau cel de debitare a lemnului.

Totodată, clienţii Leroy Merlin Târgovişte vor avea acces la soluţiile alternative de cumpărare precum: Rezervă şi Ridică, prin care aceştia îşi pot rezerva produsele dorite din magazin cu ridicare personală ulterioară, Comanda telefonică - pentru cei care doresc să plaseze rapid o comandă cu ridicare din magazin sau cu livrare la domiciliu sau Comanda online cu livrarea produselor la domiciliu, dar şi la posibilitatea obţinerii unei finanţări eficiente oferite de partenerul Oney, pentru achiziţia de produse direct în magazin, prin cardul de credit Leroy Merlin sau credit de nevoi personale.

"Începând din 14 mai, îi aşteptăm pe toţi dâmboviţenii şi nu numai în noul magazin Leroy Merlin din Târgovişte să descopere şi să se bucure de toate produsele din ofertă şi serviciile pe care noi le punem la dispoziţia lor. Prin soluţiile noastre alternative de cumpărare < Rezervă şi Ridică >, < Comandă telefonică > sau < Comandă online > ne propunem să oferim clienţilor noştri o experienţă de cumpărături omnicanal eficientă. Prezenţa noastră în oraşul Târgovişte marchează deschiderea celui de-al 19-lea magazin, în cel de-al 14-lea oraş din România şi este un nou pas în strategia noastră de dezvoltare a reţelei Leroy Merlin pe piaţa locală", a declarat Frederic Lamy, CEO Leroy Merlin Romania.

Conform reprezentanţilor Leroy Merlin, noul magazin se desfăşoară pe o suprafaţă totală de 10.000 metri pătraţi, dintre care aprox. 2000 metri pătraţi sunt alocaţi sectorului de materiale pentru construcţii şi 500 metri pătraţi sectorului dedicat produselor pentru grădină. Magazinul dispune şi de un număr de 264 de locuri de parcare.

Noul magazin Leroy Merlin din Târgovişte beneficiază şi de o poziţie avantajoasă, aflându-se în proximitatea oraşelor Moreni, Pucioasa sau Găeşti, dar şi cu acces direct din judeţele Argeş, Prahova şi Ilfov, fiind o alternativă în plus pentru cei interesaţi de produsele comercializate de retailerul francez.

Potrivit companiei, magazinul Leroy Merlin Târgovişte are peste 100 de angajaţi care vor asigura consultanţă pentru o experienţă de cumpărături cât mai eficientă a clienţilor.

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Energia în priză”
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

03 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9763
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5085
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2942
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9133
Gram de aur (XAU)Gram de aur383.6722

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb