LIA OLGUŢA VASILESCU:  "Domnul Klaus cred că deja se şi vede şef de lagăr de concentrare şi toţi PSD-iştii băgaţi acolo"

B.D.
Politică / 17 noiembrie 2019

"Domnul Klaus cred că deja se şi vede şef de lagăr de concentrare şi toţi PSD-iştii băgaţi acolo"

Şefa de campanie a Vioricăi Dăncilă, fostul ministru al Muncii Lia Olguţa Vasilescu, a comentat declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis conform cărora nu este în competiţie electorală, ci într-un război cu PSD, afirmând că acesta deja se şi vede şef de lagăr de concentrare şi toţi PSD-iştii băgaţi acolo la reeducare.

"Domnul Klaus, cred deja se şi vede şef de lagăr de concentrare şi toţi PSD-iştii băgaţi acolo la reeducare", a declarat Olguţa Vasilescu sâmbătă seară, solicitată să comenteze afirmaţiile făcute de Klaus Iohannis la o întâlnire electorală, la Bistriţa.

Ea a subliniat că Traian Băsescu "a ştiut să strunească toată clasa politică prin dosare", iar Klaus Iohannis la început părea un preşedinte normal, la locul lui, dar că în ultima vreme "a început să aibă tot felul de obsesii, frustrări".

Vasilescu a continuat afirmând că discursurile preşedintelui sunt trase la indigo şi că cei din PSD au fost şocaţi de câte ori Iohannis a rostit numele PSD într-un discurs.

"El tot ceea ce a făcut bun în cinci ani de zile a fost să dea jos de la guvernare PSD", a afirmat Lia Olguţa Vasilescu.

Lia Olguţa Vasilescu a mai făcut afirmaţii similare la adresa preşedintelui Klaus iohannis, în perioada în care era ministru al Muncii, când a declarat, în contextul în care preşedintele Klaus Iohannis acuza PSD că a gazat românii la proteste, că afirmaţiile acestuia nu sunt demne de un preşedinte şi, "ca neamţ, să vorbeşti de gazare, trebuie să ai mult curaj".

Preşedintele Klaus Iohannis spune că turul doi al alegerilor prezidenţiale trebuie câştigat cu o majoritate covârşitoare care să arate PSD-ului unde îi este locul şi anume în opoziţie. Şeful statului precizează că el nu se află într-o competiţie electorală cu PSD-ul, ci într-un război cu social-democraţii pentru că aceştia au fost răi cu românii. Preşedintele Klaus Iohannis a participat, sâmbătă, la Bistriţa, o întâlnire cu alegătorii din judeţul Bistriţa-Năsăud.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. DOAMNA OLGUTA VASILESCU AVEȚI MARE DREPTATE ACEST OSAMA BIN LADEN AL ROMÂNIEI DUPĂ CE A DAT FOC LA TARA ȘI A ZIS VREAU GUVERNUL MEU A COMANDAT MASACRUL, ATENTATUL DE LA COLECTIV DIN CAUZA CA IA CERUT IMPERATIV LUI PONTA SA ȘI DEA DEMISIA ȘI EL NU SIA DAT-OPENTRUCA ÎL ÎNCURCA. ACUM DE 4 ANI DE ZILE NU SE ȘTIE NIMIC DE ACEASTA ANCHETA TOATĂ ANCHETA ESTE MASLUITA ACOPERITA A SEMNAT DECRETUL CA ACEL PROCUROR CARE SA OCUPAT DE ACEASTA ANCHETA SA PLECE LINIȘTIT LA PENSIE CU PENSIE BUNA LA FEL CUM A SEMNAT ȘI IA DAT PENSIE DE 300 DE MILIOANE PE LUNA LUI TORȚIONAR UL LAZĂR PENTRUCA IA ALBIT CELE 17 DOSARE PENALE CARE LE ARE. CITE ALOCAȚII PENTRU COPII ȘI PENSII DE AMARITII PENSIONARII SE PUTEAU PLĂTI PE LUNA. A UMILIT NEVINOVAȚI COPII ȘI AMARITII PENSIONARI. APROPO PĂPUȘĂ GONFLABILA CU GURA OBRAZNICA(LUDOVIC ORBAN) DE CE NU I TAIE PENSIA ASTA COLOSALA, DE CE ESTE ORDIN DE ZI PE UNITATE. PENTRU NOI ĂȘTIA CARE SUNTEM MAI ÎN VIRSTRA FAMILIȘTI CU COPII MARI ȘI NEPOȚI ȘTIM CINE A FOST MENGHELEV DOCTORUL LUI HITLER. LA EL SE ADUCEAU TOȚI TELEPORTATI EVREI JIDANI, ȚIGANII ȘI TOȚI CARE SE ÎMPOTRIVEAU LUI HITLER II DEZBRACAU ÎN PIELEA GOALA ȘI EL MENGHELEV DOCTORUL LUI HITLER ARATA CU MINA PRECUM UN ARBITRU ASISTENT ARATA UN AUT. SCĂPAU CEI CARE AVEAU MATARINGA MARE S AU II PLĂCEA LUI ÎN REST ARATA CU MINA LA GAZAT CU EI. DRAGI ROMANI ASA A FOST REGIMUL NAZIST, FASCIST, HITLERIST ȘI DIN PĂCATE NOI O SA L TRĂIM DE DUPĂ 24 NOUEMBRIE ÎN COLO PENTRUCA ALEGERILE SUNT NUMAI DE FORMA, MĂSLUITE,DE MULT TIMP ARANJATE DOAR ESTE O CHESTIUNE DE TIMP. NU VEDEȚI CA NE RIDE ÎN FATA CA EL ȘTIE DEJA CA RAMINE MAI DEPARTE PREȘEDINTE ȘI DE ASTA FUGE DE O DEZBATERE PUBLICA. PE NU LA INTERESAT CONSTITUȚIA ROMÂNIEI CA A ÎNCĂLCAT ȘI O VA ÎNCALCĂ. ACEST OSAMA BIN LADEN A ROMÂNIEI EL ESTE ÎN FAI RIBIL LUI NU I SE INTIMPLA NIMIC ȘI SE CREDE ȘEFUL LAGĂRULUI NAZIST DE LA AUSCHWITZ. DRAGA REDACȚIE SINTETI UN ZIAR CORECT ȘI RESPECTAT DE ASTA VA CITESC CU MULTA PLACER VA ROG SA NU ȘTERGEȚI ACEST MESAJ CA SA AJUNGĂ LA TOȚI ROMANII PATRIOTI ȘI IUBITORII DE TARA, ȘI O SA VEDEȚI CA TIMPUL ÎMI VA DA DREPTATE. CU STIMA VA MULȚUMESC.

    1. te-a scapat din lesa si ai comis-o iar. ce sa mai, asta e

    Conform blatului numai mimează

    Ba asta e prost rău de tot,dar mai sta prostu încă 5 ani ca asa vrea culmea.Oricum a fost blat ca dobitocul sa fie in varful statului pentru servicii.

    Olguta ,Olguta dute si te culca ca ai baut prea mult si vezi maine sa nu dai la rate de mahmureala.. Oricum nu intelegi nimic din ce se intampla.

    Mai pesedistilor ciorditori si pomanagii, va e greu, asa-i, oricum degeaba va agitati, inca 5 ani o sa va stea in gat Iohanis:))

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb