Liderii Pieţei Spa din România se întâlnesc în luna mai, la Cluj

D.T.
Miscellanea / 6 martie 2023

Liderii Pieţei Spa din România se întâlnesc în luna mai, la Cluj

Piaţa serviciilor spa a crescut cu aproximativ 25% în 2022, la 37 milioane de euro, de la 29 milioane euro în 2019, după ce în pandemie piaţa a fost închisă mult timp, conform datelor centralizate de desprespa.ro. Cifrele exacte ale evoluţiei pieţei spa în 2022, centralizate de desprespa.ro, vor fi anunţate în luna mai, în cadrul conferinţei Spa România, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit comunicatului, şi în acest an, leaderii pieţei Spa din România se vor întâlni să dezbată noi metode prin care serviciile spa din România să răspundă chiar şi celor mai exigenti clienti.

Ioana Marian, fondator despreSpa.ro afirmă că: "Dacă în pandemie au fost reinventate unele experienţe Spa, cu tendinţa spre unicitate şi personalizare la maxim, au fost optimizate circuitele operaţionale şi s-au făcut cele mai multe traininguri - ceea ce a dus la o creştere semnificativă a calităţii serviciilor oferite - la Conferinţa Spa România 2023, în cele 3 zile, vor fi identificate metodele prin care să schimbăm total abordarea: de la corp la sufletul clientului (atât în Spa-urile de relaxare, cât si în centrele balneare)".

Conferinţa Spa Romania va avea loc în perioada 16-18 mai 2023 la SunGarden Golf & Spa Resort, Cluj, se precizează în comunicat. Evenimentul este organizat de despreSpa.ro în parteneriat cu Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România şi se adresează tuturor specialiştilor Spa, precum şi investitorilor şi directorilor de hotel care intenţionează să-şi deschidă un centru Spa şi/sau balnear.

Vor fi trei zile cu prezentări pe tema Spa Business, cu speakeri profesionişti Spa: Cosmin Cîrîc - Director Wellness Theme Bucureşti, Sorin Vasilache - Director Shiseido Spa Stejarii Country Club, Iuliana Tasie - Director Hotel Europa Eforie Nord, Maria Rendes - Consultant Spa, Daniela Dumitru - Trainer Spa şi mulţi alţi specialişti cu nume de rezonanţă în piaţă.

De asemenea, programul va conţine şi prezentări de interes susţinute de speakeri invitaţi: Sergiu Neguţ, Oana Scarlat şi Toma Grozăvescu - pe subiecte precum: Strategie, Leadership şi Growth Hacking.

Ioana Marian, fondator despreSpa.ro, a declarat că: "Evenimentul a fost gândit şi ca oportunitate de networking: se va pune accentul pe interacţiunea dintre participanţi, oferindu-li-se ocazia să se cunoască la nivel mai profund, prin experienţele spa şi wellness oferite. Invitaţii pot participa la un ritual şi un show Aufguss, concepute de specialiştii Therme Bucureşti, la momente de meditaţie în Spa Garden, workshop-uri interactive de anti-aging, nutriţie conştientă, kokedama, tir cu arcul sau iniţiere în golf. În fiecare zi sunt programate diverse activităţi şi momente-surpriză".

Evoluţia pieţei va fi celebrată printr-o Gală de Premii, adaugă sursa. Vor fi premiate centrele Spa care fac diferenţa şi reuşesc să aducă experienţele Spa şi wellness la nivel de artă - cu un trofeu ca o operă de artă - creat de Ovidiu Toader, artist român, sculptor.

Toţi cei 5 membrii ai juriului sunt specialişti Spa care au ocupat ani de zile poziţia de Spa Director şi/sau Spa Trainer în Spa-uri din străinătate şi au o vastă experienţă pe mai multe continente. Câştigătorii vor fi anunţaţi în seara de 17 mai, la Gala Premiilor Spa România 2023 by despreSpa.ro

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb