LIVIU DRAGNEA: "Alianţa Pentru Patrie numără peste 80.000 de membri"

J.P.
Politică / 8 octombrie 2021

"Alianţa Pentru Patrie numără peste 80.000 de membri"

Fostul lider al Partidului Social Democrat Liviu Dragnea a declarat, joi seara, că Alianţa Pentru Patrie, al cărei membru încă nu este, după cum a susţinut, numără peste 80.000 de membri, fiind constituite deja organizaţii în 35 de judeţe, conform Agerpres.

"A sărit de 80.000 de membri, l-am întrebat pe Codrin Ştefănescu înainte de emisiune, că voiam să ştiu, sunt deja 35 de organizaţii constituite, în 35 de judeţe, 17 ţări au deja organizaţii APP constituite", a spus la postul B1 TV Liviu Dragnea.

Întrebat dacă este membru al Alianţei Pentru Patrie, fostul lider social-democrat a răspuns negativ.

"Încă nu, dar susţin cu tărie acest partid, pentru că este un partid în care, din fericire sau din păcate, este singurul în care am încredere că poate renaşte România. România astăzi, şi nu numai astăzi, de vreo doi ani şi ceva, este condusă după nişte planuri care nu sunt ale ei. Şi e captivă în continuare într-o spirală a laşităţii şi incompetenţei, care face ca economia şi societatea să se degradeze continuu. Este un partid care, trebuie să recunosc, m-a surprins plăcut", a afirmat Liviu Dragnea.

El a adăugat că este un partid "care a crescut foarte mult" în cele două săptămâni de când a fost anunţat, acesta susţinând că ar fi fost mai multe atacuri informatice asupra site-ului partidului. "S-a spart parola de vreo 20 de ori. În sfârşit. A fost şi o pauză de cinci zile până când s-a refăcut site-ul şi a fost pus pe un server de afară", a spus acesta.

Liviu Dragnea a afirmat că el crede "foarte mult" în acest partid.

"Îl voi susţine cu toată priceperea mea şi le voi pune la dispoziţie atât un manifest politic, cât şi o sumă de direcţii de acţiune pentru un viitor program de guvernare românesc, naţional şi românesc, nu naţionalist, nu şovin, naţional şi românesc, bazat pe patriotism economic", a subliniat el.

Opinia Cititorului ( 12 )

  1. MAI BINE L-AR DENUMI '''''' ALIANTA PENTRU TELEORMAN ''''''', S-AU '''''' ALIANTA PENTRU MINE SI IRINA '''''', CA NU MAI POATE EL , DE TARA ASTA !!! DA , A FOST SI E UN MARE PATRIOT !!! MARE OM , MARE CARACTER !!! PACAT CA NU-L INTREABA NIMENEA , CU CE BANI SI-A CONSTRUIT CASTELUL ALA PE CARE AL ARE , CU IESIRE LA 2 STRAZI , CRED CA L-A COSTAT 5 - 10 MILIOANE DE EURO !!! CU BANII DIN PENSIA DE MILITIAN SI SEF DE POST ???

    1. nu sint fan dragnea , dar iti mai arat inca o mie de castele din astea dar care nu te intereseaza , ai dovedit ca esti si tu din armata de propagandisti cu 4 clase care molfaie aceleasi fleacuri ... dragnia , dragnia , belina , teleorman , , castele , brazilia ......

      Stiu unu care nu a strans bani din pensia de militian si cu toate astea are PATRU case mari,nu casteluri,si culmea,le-a cumparat pe gratis.Pe el nu l-ai intrebat ni o data cum a reusit desi toata tara stie,tace,lasi si vanduti.

      Este unul mai tare care are 6 case, vorbeste greu si spune numai prostii.

      Din banii din afaceri prostalaul,dar din ce banii au facut averi toti pnl usr istii nu vreai sa afli,sa u astia te platesc sa mananci.... doar de Dragnia si pesede

      Vorbeste lent. (Verifica dex.)

      Ca vorbeste prostii... e pulitician, ca Dragnea, si altii. Macar n-a fost circiumar. 

      Mare dreptste ai,cand Dragnea se ocupa cu carcima(munca cinstita) idolul tau se ocupa cu vanzarea de copiii

      Sarmanii copii ai Romaniei exportati, cu tot cu parinti. Noroc cu circiumarii Bobita si Dragnea. Ca ne tin valorile in crirciuma.

      Circiumarul si popa sint cei mai muncitori cinstiti, la sat. 

      Si meseria de postac si pupincurist este tot cinstita,din vina unora ca voi a ajuns unul ca iohanis,basescu presedinte

      Si tot din vina noastra n-a ajuns Dragnea presedinte. Si nici n-o sa ajunga!

      Nici Nastase. Nici Ponta.

      Salutari suedeze viitorului cadidat PSD. 

    Sa remarcam ca Dragnea are semnaturi garantate pentru cantitatura la alegerile prezidentiale. Din Republica Teleorman.

    V-a spus omul cum s-a imbogatit : dupa revolutie a muncit de i-au sarit capacele. A facu' el carciumi si hotele de se inghesuiau turisti din toata tara si de peste hotare sa vada ce ?...SOSETELE FLAUSATE ale patronului. Pai cand a intrat in politica avea capacele sarite, 'daia a luat-o razna prin balta Beli'na ca celebrul Terente.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb