LLP Bucharest a realizat afaceri de 2,67 mil. euro în 2008, în creştere cu 25% faţă de 2007

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 6 februarie 2009

LLP Bucharest a realizat o cifră de afaceri de 2,67 mil. euro în 2008, înregistrând o creştere de aproximativ 25% comparativ cu veniturile înregistrate în anul 2007, anunţă joi compania de consultanţă şi software IT.

"În 2008, LLP Bucharest şi-a consolidat poziţia pe piaţa ERP (Enterprise Resource Planning), sisteme informatice integrate, autohtonă. Având trei sisteme ERP în portofoliu şi peste 130 de clienţi activi, LLP Bucharest a înregistrat aproximativ 25% din veniturile totale ale grupului LLP, grup care activează în nouă ţări din Europa. Datorită situaţiei din trimestrul IV (începutul crizei din România) bugetul planificat iniţial pentru 2008 nu a fost atins integral, cifra de buget estimativă a fost de aproximativ 2,8 milioane euro, dar considerăm rezultatele ca excelente ţinând cont de circumstanţe" a precizat pentru NewsIn director general LLP Bucharest, Raluca Ioana Komartin.

Anul 2008 a consemnat extinderea grupului LLP în alte trei ţări (Rusia, Belgia şi Luxemburg), precum şi depăşirea pragului de 10 milioane de Euro pentru cifra de afaceri înregistrată la nivel de grup. Potrivit reprezentanţilor companiei, printre realizările din 2008 se numără şi extinderea portofoliului de clienţi cu aproximativ 20 de nume noi. "LLP Bucharest şi-a consolidat poziţia pe piaţa de soluţii ERP din România, printre clienţii săi regăsindu-se jucători importanţi pe piaţa autohtonă" a declarat Raluca Ioana Komartin.

Legat de previziunile pe anul 2009, Komartin a precizat că "într-un mediu de afaceri dominat de multe incertitudini, nu suntem în măsură să avansăm o cifră pentru 2009 - deşi putem spune că bugetul presupune o creştere şi pentru acest an."

De asemenea, compania nu poate face o previziune legate de piaţa din domeniu considerând că "nu vor fi creşteri de 20% ca şi până acum, dar putem estima o creştere în 2009 de 7% a pieţei de soluţii ERP (sisteme informatice integrate)", au mai declarat reprezentanţii companiei pentru NewsIn.

Grupul LLP furnizează servicii de consultanţă şi software companiilor locale şi internaţionale din Centrul şi Estul Europei şi dincolo de această regiune. Abordarea LLP combină aptitudinile de consultanţă şi management al proiectelor cu produse software internaţionale şi dezvoltarea de software pentru a furniza soluţii realiste.

Grupul se concentrează pe nevoile operaţionale, financiare, analitice, de relaţie cu clienţii si de raportare ale organizaţiilor locale şi regionale. LLP este un reseller al SunSystems, Microsoft Dynamics AX (anterior Axapta), Microsoft Dynamics NAV (anterior Navision), Pivotal, cu echipe de consultanţă şi de dezvoltare în Cehia, Belgia, Luxemburg, Rusia, Ungaria, România, Bulgaria şi Croaţia.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb