"LLP Bucharest" - o cifră de afaceri de 2,2 milioane euro în 2007

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 19 februarie 2008

"LLP Bucharest" - o cifră de afaceri de 2,2 milioane euro în 2007

LLP Bucharest a realizat anul trecut o cifră de afaceri de 2,2 milioane euro, în creştere cu 55% faţă de anul precedent. Anul 2007 a consemnat mai multe premiere pentru LLP, cea mai importantă dintre acestea fiind achiziţia diviziei Microsoft Dynamics a companiei estWest, prima achiziţie din cei 15 ani de existenţă ai grupului LLP. "LLP Bucharest a înregistrat o cifră de afaceri conformă cu previziunile realizate la sfârşitul semestrului I al anului 2007. Cifra de afaceri a companiei a fost realizată exclusiv din implementări de soluţii ERP în companii private. Anul 2007 a fost un an important pentru LLP Bucharest, fiind anul primei achiziţii din ecosistemul de parteneri Microsoft Dynamics. LLP Bucharest şi-a consolidat poziţia în domeniile care au consacrat compania, pe parcursul anului 2007 fiind abordate în premieră şi alte verticale cu soluţii specializate (industria alimentară, firmele de avocatură etc.)", a declarat Robert Komartin, Managing Director - LLP Bucharest.

La începutul lunii octombrie 2007, LLP a semnat contractul pentru achiziţia diviziei Microsoft Dynamics din cadrul companiei EWIR estWest Informatique Roumanie. est­West a fost primul integrator şi furnizor pentru soluţia Microsoft Dynamics NAV (anterior Navision) din România, LLP având în prezent peste 60 de clienţi de Microsoft Dynamics NAV (aproximativ o treime din numărul total de imple­mentări de Navision din România).

În anul fiscal 2007, LLP Bucharest a fost cel mai important partener Microsoft Româ­nia pentru soluţiile Microsoft Dynamics. LLP a înregistrat cea mai mare cifră de afaceri pentru produsele Microsoft Dynamics, realizând cele mai importante proiecte din Româ­nia pentru această gamă de soluţii.

LLP Bucharest este primul partener Microsoft care a localizat versiunile 3.0 şi 4.0 pentru soluţia Microsoft Dynamics AX (anterior Axapta), asigurând în acest mod o aliniere totală a produsului la cerinţele companiilor din România. Versiunile localizate includ o interfaţă în limba română, acest lucru redu­când substanţial timpul necesar pentru acomodarea utilizatorilor cu această soluţie. De asemenea, produsul localizat de LLP Bucharest este perfect compatibil cu reglementările legislative din Româ­nia şi cu nevoile companiilor autohtone. Microsoft Dy­namics AX este o soluţie ERP complexă, aptă să răspundă cerinţelor din companii mari.

De asemenea, grupul LLP a primit pe parcursul anului 2007 şi titlul de cel mai important partener din Europa din partea Infor. Având o cifră de afaceri de aproximativ 2,1 miliarde USD, Infor este al treilea furnizor global de soluţii in­tegrate de business.

LLP Bucharest este cel mai important distribuitor pentru soluţiile Infor în România, având un număr mare de clienţi de Infor SunSystems. Pe parcursul anului 2007, LLP Bucharest a realizat mai multe implementări ale gamei de produse Infor SunSystems, printre proiectele importante regăsindu-se şi cele de la Gedeon Richter sau NNDKP. La finalul anului 2007 s-a înregis­trat şi prima extindere a companiei în afara regiunii Europei Centrale şi de Est. Începând cu luna decembrie 2007, grupul LLP a deschis două noi filiale (LLP Belgia şi LLP Luxemburg). Având o experienţă de peste 15 ani în domeniul consultanţei şi serviciilor IT, grupul LLP are filiale în alte 6 ţări din Europa Centrală şi de Est (Republica Cehă, Ungaria, România, Slovacia, Croaţia şi Bulgaria).

Legat de obiectivele pentru anul în curs, Robert Komartin a precizat: "Pentru anul 2008, ne propunem o cifră de afaceri de 2,9 milioane EUR, reprezentând o creştere cu peste 30% a cifrei de afaceri din 2007".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb