Logitech lansează Comfort Lapdesk pentru laptop

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 9 decembrie 2008

Logitech a lansat Logitech Comfort Lapdesk pentru laptopuri, cea mai nouă adiţie la linia de accesorii a companiei. Oricând munceşti de pe canapea, relaxat în pat sau întins pe covorul din living, lapdesk-ul confortabil oferă o bază stabilă şi ajută la protecţia împotriva căldurii provenite de la laptop.

"Alte lapdesk-uri promit să îmbunătăţească confortul, dar pierd la capitolul design şi sunt realizate din materiale de slabă calitate," a precizat Denis Pavillard, vice preşedinte Logitech pe marketing de produs pentru tastaturi şi desktop-uri. "Noul lapdesk Logitech dispune de un design precis care va înlesni navigarea, acum mult mai confortabilă, oriunde ai aşeza laptopul."

Studiile Logitech au arătat că aproape 60% din oamenii care utilizează un laptop acasă îl folosesc pe canapea astfel încât să fie alături de familiile lor în timp ce navighează pe Internet, trimit e-mailuri sau stau pe chat. În plus, studiul a arătat că 36% folosesc un laptop în pat iar 16% în timp ce stau aşezaţi pe podea. Cu toate acestea, aproape 50% dintre cei chestionaţi se plâng de căldura emanată de laptop iar 41% îşi pun probleme asupra poziţiei corpului. Unii utilizatori folosesc o pernă sau o carte în ideea creării unei bariere în calea căldurii emise de laptop, dar aceste soluţii sfârşesc prin a mări cantitatea de căldură.

Pentru a oferi un fundament stabil pentru utilizarea confortabilă a laptopului, baza permite utilizatorilor să-şi odihnească picioarele în loc să-şi împreuneze genunchii pentru a sprijini calculatorul. În plus, un finisaj mat situat în partea de sus a lapdesk-ului previne alunecarea calculatorului. Iar o poziţie în urcare cu un unghi de 12 grade situează laptopul la o înălţime ce asigură confortul gâtului şi a picioarelor (atunci când este folosit într-o poziţie de şedere).

Logitech Comfort Lapdesk pentru laptopuri va fi disponibil în Europa începând cu luna ianuarie la un preţ recomandat de 39,99 euro.

Logitech este liderul mondial în periferice personale, inovaţii în navigarea pe calculator, comunicaţii pe Internet, muzică digitală, telecomenzi unversale, dispozitive wireless şi periferice pentru gaming. Înfiinţată în 1981, Logitech International este o companie publică elveţiană cotată la Bursa din Elveţia (LOGN) şi pe piaţa extrabursieră Nasdaq din SUA (LOGI).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb