London Partners investeşte 26 de milioane de euro în SoHo Unirii

G.F.
Companii #Construcţii / 27 noiembrie 2017

London Partners investeşte 26 de milioane de euro în SoHo Unirii

Compania London Partners construieşte 236 de apartamente în zona Unirii, proiect cu o investiţie estimată la 26 milioane de euro, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Construcţia ansamblului rezidenţial SoHo Unirii a demarat în vara acestui an şi va fi construit într-o singură fază. Termenul de finalizare al întregului ansamblu este prevăzut în primul trimestru al anului 2019.

"Piaţa românească imobiliară ne-a atras atenţia încă de acum câţiva ani, iar în urma prospectărilor noastre atente am decis să investim în piaţa locală. Acesta este un moment oportun pentru a construi noi locuinţe în Bucureşti, mai ales într-o zonă ultra-centrală", a declarat Richard McLaughlin-Duane, Directorul General al London Partners România.

La prima investiţie pe piaţa românească, dezvoltatorul imobiliar London Partners mai are în plan şi alte dezvoltări, iar următorul proiect rezidenţial va fi startat chiar anul viitor.

"Un asemenea proiect, cu asemenea amplasare este un plus extraordinar pentru portofoliul nostru. Oamenii îşi doresc tot mai mult o viaţă de calitate şi ne bucurăm că putem oferi clienţilor noştri o locuinţă care să le ofere acest lucru, de aceea credem foarte tare în acest ansamblu rezidenţial", spune Daniel Tudor, CEO The Concept Group. Acesta estimează că întregul ansamblu va fi tranzacţionat integral în maximum un an zile.

Vânzările proiectului SoHo Unirii au început în luna noiembrie 2017 şi sunt realizate exclusiv de The Concept Group. Ansamblul rezidenţial s-a bucurat de o primire foarte bună din partea clienţilor, ca urmare, în doar câteva zile de la lansarea acestuia circa 15% din totalul locuinţelor disponibile au fost deja rezervate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb