Lucian Bode: "Am reuşit, la finalul primei etape, să depunem liste complete în peste 95% din unităţile administrativ-teritoriale din România"

R.S.
Politică / 10 mai

Lucian Bode: "Am reuşit, la finalul primei etape, să depunem liste complete în peste 95% din unităţile administrativ-teritoriale din România"

Secretarul general al PNL Lucian Bode a declarat, la evenimentul de vineri de lansare a candidaţilor liberali pentru judeţul Bistriţa-Năsăud, că este pentru prima oară în 34 de ani de democraţie când PNL reuşeşte să liste complete în peste 95% din unităţile administrativ-teritoriale din România. "În 2020 am reuşit să schimbăm paradigma, să trecem de la o economie bazată pe consum, la o economie bazată pe investiţii. Şi acest lucru s-a văzut în anii 2021, 2022, 2023 şi se vede şi astăzi", a adăugat el, potrivit News.ro.

"Primarul, preşedintele CJ trebuie să fie între oameni şi să lucreze pentru oameni în fiecare zi. Am văzut sloganurile de campanie - Bistriţa acasă şi alege viitorul. Eu zic că nu sunt doar simple sloganuri. Aşa cum vă văd astăzi hotărâţi, motivaţi, determinaţi aceste sloganuri sunt o stare de spirit şi pentru acest lucru vă felicit încă o dată. Sunteţi un exemplu în care bastioanele roşii de altădată pot fi schimbate. Asta a demonstrat PNL, filiala Bistriţa-Năsăud în competiţiile în care a intrat. Vorbim foarte mult despre guvernarea locală şi naţională care obligatoriu trebuie să meargă mână în mână. Atât guvernarea locală, cât şi naţională a arătat că se poate, se poate în România, se poate în Bistriţa-Năsăud, se poate în toată ţara. Se poate pentru că noi, PNL, am reuşit după asumarea guvernării în 2020, cu un guvern minoritar din care toată lumea fugea, rămânea doar PNL, să îşi asume mersul înainte al României", a afirmat Bode, conform News.ro.

El a mai spus că, "în 2020 am reuşit să schimbăm paradigma, să trecem de la o economie bazată pe consum, la o economie bazată pe investiţii. Şi acest lucru s-a văzut în anii 2021, 2022, 2023 şi se vede şi astăzi".

"Pe 9 iunie trebuie la nivel local să reconfirmăm mandatul domnului Ioan Turc, să câşticăm preşedinţia CJ Bistriţa-Năsăud, prin Robert Sighiartău, să obţinem un număr suficient de mandate de primari şi de majorităţi în consiliul judeţean. La nivel naţional premisele sunt foarte, foarte bune. Am reuşit, la finalul primei etape, să depunem liste complete în peste 95% din unităţile administrativ-teritoriale din România. Este pentru prima data de 34 de ani când PNL reuşeşte să depună liste complete în unităţile administrativ-teritoriale din România. Spre deosebire de PSD în 1990, spre deosebire de AUR în 50% din unităţile administrativ-teritoriale sau de ceilalţi, alianţa... cum se cheamă ei în aproximativ 30% din unităţile administrativ-teritoriale", a conchis Lucian Bode, scrie News.ro.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Burduja readuce Partidul National Liberal in cartile alegerilor .Taios si elegant in acelasi timp Burduja se joaca cu ceilalti candidati la primarie .Civilizatia bucurestenilor il asteapta pe Burduja de multa vreme .N.Dan nu a performat .Imaginea sa de politician al dreptei a devenit hilara .Asa zisa Forta a Dreptei este mai degraba condusa de Kelemen decit de Orban .Sesizati usor sensul .Nu au nici o sansa .

    PNL este un PSD 2 . PNL nu mai există, s- a topit în PSD. Din PNL a mai rămas doar sigla. Liberalii vor vota alianța dreptei Unite. Lucian Bode? Un plagiator dovedit. Nicolae Ciucă un plagiator dovedit. Rareș Bogdan și Iohannis cei mai nesimțiți și mincinoși politicieni care și-au bătut joc de votul românilor. Tuturor celor celor din PNL le transmit un sincer HAI SICTIR!

    1. Domnule BODE. Puteti sa le spuneti romanilor care sunt maretele realizari ale alesilor din fruntea PNL,in perioada 2020-2024. Odata cu inscaunarea ca si presedinte al romaniei,a lui iohannis prin vointa strainilor care au facut prin romania ce au vrut sub dictatura acestuia,PNL,ramas tot un partid care nu a depasit pe bune un scor mai mare de 20%,care a fost acaparat de fostii PDListi ai lui basescu si care urasc romanii.In 4 ani,ati schimbat trei presedinti,din care ultimul ales,a fost un fel de ceausescu,nu a avut nici un contracandidat si a fost ales ca si ceausescu in unanimitate.Inaintasii domnului Ciuca,au fost un fel de SUROGATE care in loc sa se ocupe de romania si romani,sau ocupat numai de bunastarea lor si a clici conducatoare a PNL,care sub sloganul prin noi insine,au fost doar niste bugetari scapatati si cu naravuri de vatafi. Cu cine va laudati,cu IULIAN DUMITRESC,care la fel ca jucatorii rapidului care ii dau cu tifla antrenorului la fel face acesta cu presedintele actual ,al PNL.? PNL,a fost unul dintre partidele FAURITOARE ale ROMANIEI MARI,azi insa PNL seamana cu o FERMA a ANIMALELOR condus de un DICTATOR,care a schimbat presedintii PNL ca pe CIORAPI. Pacat ca uni dintre PRIMARII PNL,sunt nu buni gospodari,ci,chiar foarte buni,ce te faci insa cu BARONII care ii urasc pe ROMANI,iar SLOGANUL vechiului PNL,lau transformat in PRIN NOI INSINE PENTRU IMBOGATIREA NOASTRA si SARACIREA ROMANILOR. Cred ca la viitoarele alegeri,daca vor fi corecte,o sa aveti un DUS RECE sau chiar o baie intr-o cada plina cu gheata. Vechii PNListi,sunt pe cale de DISPARITIE,fiind inlocuiti cu VATAFI de genul DINU PATURICA. TREZITIVA pana nu este prea TARZIU. LAUDA de SINE,NU MIROASEA a BINE.!

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb