LUDOVIC ORBAN: ''Condamn public atitudinea liderilor PSD şi Pro România care au instigat cetăţenii la nerespectarea regulilor''

G.U.
Politică / 26 iunie 2020

''Condamn public atitudinea liderilor PSD şi Pro România care au instigat cetăţenii la nerespectarea regulilor''

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri, la Zalău, că îi condamnă în mod public pe liderii politici ai opoziţiei, în special cei ai PSD şi Pro România, care "au instigat permanent" românii la nerespectarea regulilor impuse în perioada pandemiei, conform Agerpres.

"Condamn public încă o dată atitudinea iresponsabilă a liderilor politici în special din zona opoziţiei PSD - Pro România care au instigat permanent cetăţenii al nerespectarea regulilor care au bagatelizat pericolul generat de această epidemie şi de acest virus, care au avut demersuri sistematice pentru a lipsi autorităţile de pârghiile necesare pentru a lupta contra epidemiei. În ceea ce ne priveşte pe noi, ne facem datoria în continuare, toate autorităţile statului vor fi mobilizate pentru a păzi viaţa şi sănătatea cetăţenilor români şi pentru a reduce riscul de răspândire a epidemiei", a declarat Orban.

Potrivit acestuia, prevederile Legii 55 sunt în vigoare şi după decizia Curţii Constituţionale, astfel că pot fi luate măsurile instituite prin hotărâri de guvern şi decizii ale prim-ministrului, inclusiv pentru carantina şi izolarea la domiciliu.

Premierul Ludovic Orban efectuează vineri o vizită în judeţul Sălaj. El a participat la semnarea contractului de proiectare şi execuţie lucrări pentru Subsecţiunea 3B2, cuprinsă între Zimbor şi Poarta Sălajului, parte a Autostrăzii Braşov - Cluj - Borş. Totodată, programul premierului prevede vizita la companiile Tenaris Silcotub şi Michelin România - fabrica de anvelope de la Zalău, precum şi o întâlnire cu membrii Clubului Oamenilor de Afaceri Silvania Zalău.

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. Multumim PSD/ALDE si Antena 3 pentru zadarnicirea prin propaganda la TV a luptei contra coronavirusului. Niste dementi, niste ticalosi.

    Da, PNL a gresit declararea unor stari, a gresit trecerea din urgenta in alerta. 

    Dar totusi PSD/ALDE si larvele puturoase de la Antena 3 spun toata ziua ca romanii au suficient de mult discernamant sa trateze singuri problema asta. Ori asta nu este adevarat. Romanii nu se vor proteja, continua sa raspandeasca infectia in toata Europa. A se vedea abatoarele nemtesti. A se vedea explozia recenta de cazuri.  

    1. vezi ca esti in balarii!

      orban iar minte si manipuleaza

      la Orban toata lumea este vinovata numai ei nu

    ,, Râde HÂRB de OALĂ SPARTĂ "....

    Saracul Sica, si-a baut de tot mintile! Adica, ii acuza pe altii, in timp ce el impreuna cu unii dintre ministrii sai, incalca toate regulile de preventie, la petrecerile lor tinute la Guvern, dupa modelul clanurilor de interlopi !

    ca ai "rasplatit" latrinele cu cei mai multi bani de la guvern in semn de multumire ca te calca zilnic in picioare! Esti penibil!

    oare mai avem multi prosti care cred in idiotul satului

    premierul are dreptate condamnand public pe cei ce instiga , aici sunt si incalcari ale legii, offf... de ce nu ne vedem de meseriile noastre , ne bagam , dam sfaturi ,indemnam sa luam in deradere acest virus fff periculos !

    1. oare nu sica facea orgii in guvern ,bogdanel chermeze iar pnl istii campanie prin parcuri si stadioane

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb