LUDOVIC ORBAN: ''Destinul PNL e în mâna membrilor partidului''

G.U.
Politică / 24 iulie 2021

''Destinul PNL e în mâna membrilor partidului''

Destinul PNL este în mâna membrilor partidului, de decizia acestora cu privire la viitoarea conducere depinzând rezultatele care vor fi obţinute la următoarele alegeri, a afirmat astăzi, la Piteşti, liderul liberal Ludovic Orban, conform Agerpres.

"Dumneavoastră aveţi puterea de a decide, am încredere în votul dumneavoastră atât aici, la conferinţa judeţeană (...), cât şi la congres. Destinul Partidului Naţional Liberal e în mâna membrilor Partidului Naţional Liberal şi am încredere că membrii Partidului Naţional Liberal vor lua acele decizii care să ducă Partidul Naţional Liberal spre noi victorii în 2024, atât la europarlamentare, cât şi la prezidenţiale, cât şi la alegerile locale, cât şi la alegerile parlamentare", a spus Orban la Conferinţa de alegeri al PNL Argeş.

Acesta le-a atras atenţia celor prezenţi că pregătirea pentru campaniile electorale din 2024 trebuie să înceapă încă de acum.

"Echipa pe care o veţi alege trebuie să înceapă, încă din prima zi, munca de dezvoltare organizatorică, de selectare a candidaţilor, de pregătire a campaniei pentru viitoarele alegeri, chiar dacă sunt în 2024 toamna. Noi trebuie să începem lupta de pregătire încă de pe acum, să candidăm cu prima şansă", a susţinut preşedintele PNL.

Pentru conducerea PNL Argeş candidează actualul preşedinte al organizaţiei, deputatul Adrian Miuţescu, susţinător declarat al lui Ludovic Orban, şi avocatul Radu Perianu, consilier personal al premierului Florin Cîţu şi susţinător al acestuia.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Situatia e aiurea -pe scurt ,Orban sustine " Ca Catu " nu e bun pentru postul de sef peste X membri ai PNL dar e indicat sa conduca destinele a 10 X romani.Daca el compromite destinul PNL de ce este lasat de Iohannis et gasca sa compromita si destinul (mai important ) al Romaniei ?

    ''Destinul PNL e în mâna membrilor partidului''.

    Da, Ludovice, ați luat-o în mână (te include și pe tine). De soartă zic, destinul e ceva deja prestabilit, nu-l mai puteți schimba voi. 

    În cei peste 30 de ani de democrație ,perioada de aur a PNL a fost în alianță USL! Atunci PSD a venit cu pensiile speciale,iar penelistii ,beneficiari si ei ,le criticați de formă dar le acceptau cu mare bucurie ! Turcan era în al 9-le cer !

    Deci,penelistii nu pot și nu sunt determinați să aducă vreo schimbare! În formă actuală ar trebui să dispară cs partid,ca si pesedeul ! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb