LUDOVIC ORBAN: ''Somăm PSD să înceteze atacurile mizerabile împotriva preşedintelui Klaus Iohannis''

G.U.
Politică / 23 noiembrie 2020

''Somăm PSD să înceteze atacurile mizerabile împotriva preşedintelui Klaus Iohannis''

PNL "somează" PSD să înceteze "atacurile" la adresa preşedintelui Klaus Iohannis, a declarat, astăzi, liderul liberalilor, premierul Ludovic Orban, conform Agerpres.

"Din păcate, PSD nu a înţeles nimic şi otrăveşte aerul acestei campanii electorale. Somăm PSD să înceteze atacurile mizerabile împotriva preşedintelui României, Klaus Iohannis, să înceteze stilul de campanie bazat pe minciună, calomnie, dezinformare", a afirmat Orban, la sediul PNL.

El a precizat că PNL va transmite, în ultimele două săptămâni de campanie electorală, obiectivele programului de guvernare pentru perioada 2021-2024, informează Agerpres.

"Vom face o campanie de prezentare a tuturor obiectivelor de investiţii pe care vrem să le finalizăm în următorii patru ani de zile, vom face o campanie pentru a prezenta toate reformele pe care le vom face, vom face o campanie în care vom prezenta repararea tuturor stricăciunilor făcute de PSD la adresa justiţiei, la adresa funcţionării sistemelor publice, la adresa mediului de afaceri şi, în general, la adresa societăţii, în ansamblu", a spus Orban.

Opinia Cititorului ( 16 )

  1. Sica face confuzie, nu peeeseeedeee otraveste aerul ci wiermer. Minciuna, calomnie si dezinformare face chiar mascariciul ajuns din greseala presedinte.

    1. HABARNISTUL care din SOMER a ajuns PREMIER ii ia apararea INFRACTORULUI de la COTROCENI fara nici un pic de rusine. Pai bai Orbane,cand justitia a demonstrat ca Iohannis cu toata familia lui au intrat in posesia unor case cu acte false iar hotararea este definitiva si irevocabila,crezi ca plavanu trebuia sa fie la cotroceni sau la jilava.? Insa acum cand romanii sunt in mare necaz,voi ati furat pe rupte si va dati imaculati sau sunteti un grup infractional organizat.? Asa ca deabia asteapta romanii alegerile ca sa va trimita acolo unde va este locul adica ,la turtoi.! Impotriva voastra trebuie sa voteze: BUGETARII,pe care i-ati anuntat ca ii veti da afara.PROFESORI de care va bateti joc si in loc sa le matiti salariile conform legii,le taiati.TARANII,pe care i-ati lasat fara munca de un an,izgonindu-i din piete si trimitandui pe strazi ca pe boschetari. PARINTI,de copii carora v-ati batut joc ,refuzand sa le mariti un pic alocatiile care si asa sunt de mizerie. Dar mai ales PENSIONARII pe care i-ati condamnat la moarte prin nemarirea pensiilor. Ia faceti socoteala,cine sa mai voteze cu voi in afara de NEOMARXISTII vanduti multinationalele,BANCILE STRAINE si SERVICIILE. Asa ca temetiva de furia romanilor.!

    vorbi si Sica la semi-trezirea din betie. unde vezi tu atacuri ? boulene, de ce nu te sesizezi ca don prezident incalaca flagrant atributiile pe care i le confera Constitutia ????? Si da-l incolo de pesedeu. Are grija Ciolacu sa il faca praf. Sau la cu ciasuri. Idioti sun in toate partidele. Dar parca la voi a tunat si i-a adunat

    da-ti o , O.U.G. , sa va iubim cu de-a sila , asta v-a mai ramas , dusmanilor !

    baaaaaa, voi distrugeti toata clasa privata si tipati la PSD? BAAAAAA CARE DISTRUGETI TOTI PRIVATIII......

    TOATA TARA E NUMAI MILITIE, JANDARMI,PROCURORI, JUDECATORI , INSPECTORI anaf SI SERVICII.

    mai fat frumos,

    ai reusit! 

    bravo! 

    s-o dai din nou de gard 

    chiar nu ai pe cineva sa te traga de maneca sa nu mai vorbesti n umai prostii! 

    ce-ti mai place biberonul!

    Ce faci, mai Sica, ai devenit intre timp, codoșul Plavanului? Probabil ca ai considerat, ca trebuie sa fie cosmetizata urgent imaginea Plavanului, asa ca arate ca o "fata mare"!

    Președintele ne minte cu nerușinare că vezi doamne vaccinul Covid va veni și au făcut ei pe dracu și pe lacul. Cum naiba când tu nu găsești antigripalul sa te vaccinezi cu un vaccin care nu îl au nici americanii care îl produc. Ăștia mint mai rău ca psd-ul.

    Ludovic, mai ai un pic si nu mai trebuie să-i faci sluj.

    Si cu noi cetatenii ce faci tov orban o sa ne bagi la puscarie ca ti am atacat mult iubitul conducator ,parca aveam democratie sau acum nu va mai plac opiniile politice asa ca si tu si muianis aveti frigiderul plin

    Să vină, nene...Iohannis și Orban in Piata Victoriei sa dea piept cu poporul, sa le transmită poporul ce crede despre ei. Așa e in democrație.

    Toate comentariile de la 1 la 10 sunt scrise de același neica nimeni: vlad țepeș!

    1. Ai tras o portie de Laba si apoi ai venit sa postezi bazaconia asta pe site? De curiozitate, cu ce mana iti belesti organul: cu stanga, cu dreapta sau cu amandoua deodata?

      scârba asta ai moştenit-o de la tăticul tău ce din scarbă pentru țepoasă te-a manipulat si te-a aruncat in ea de la distanță ca pe o flegmă grețoasă si contagioasă ?

      Exprimarea ta este exact a unui urangutan, care dupa ce ti-ai frecat-o pana ti-ai jupuit pielea, ti s-au incins rade tot si putinii neuroni de care dispui!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb