Managerii pot primi burse de 15.000 de euro la WU EMBA Bucharest

F.A.
Comunicate de presă / 10 septembrie 2013

Managerii români şi străini se mai pot înscrie până la data de 30 septembrie pentru a primi bursele parţiale de până la 15.000 de euro, pentru programul part-time WU Executive MBA, potrivit unui comunicat de presă.

Desfăşurat la Bucureşti, programul educaţional este oferit de WU Executive Academy, parte a Vienna University of Economics and Business.

Managerii interesaţi de bursa de studii au şansa să primească până la 15.000 de euro din valoarea totală a programului - 35.000 de euro. Valoarea fiecărei burse va fi stabilită în funcţie de calitatea aplicaţiilor depuse de candidaţi şi va fi evaluată de o comisie alcătuită din profesori care predau în cadrul programului, se mai arată în comunicat.

Prof. Bodo B. Schlegelmilch, Decan al WU Executive Academy, a declarat: "Am lansat în luna iunie invitaţia managerilor români şi străini la bursele parţiale oferite pentru programul de top EMBA, iar componenţa grupei din acest an este aproape de final. Ne-au acordat încredere profesionişti români din domenii precum IT, financiar-bancar, dar şi din domenii mai puţin prezente în anii trecuţi, cum ar fi publicitate sau turism. WU Executive Academy promite o experienţă educaţională şi personală de top, programul de EMBA fiind adaptat la cele mai noi schimbări din mediul de afaceri şi tehnologic, sub îndrumarea exclusivă unor profesori de la unele dintre cele mai prestigioase universităţi internaţionale".

EMBA se adresează managerilor cu o experienţă de minim 5 ani în domeniu. Programul va începe pe 14 noiembrie şi se va desfăşura pe parcursul a 14 luni, cursurile având loc în Bucureşti, în regim part-time.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

08 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9771
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5290
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2985
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9304
Gram de aur (XAU)Gram de aur384.5900

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb