MARCEL CIOLACU: ''Parlamentarilor nu poţi să le interzici accesul, dar poţi să le introduci sancţiuni dacă nu au certificat verde''

G.U.
Politică / 23 decembrie 2021

''Parlamentarilor nu poţi să le interzici accesul, dar poţi să le introduci sancţiuni dacă nu au certificat verde''

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat, astăzi, că parlamentarii ar putea fi sancţionaţi dacă nu prezintă la intrarea în instituţie certificatul verde COVID, precizând că nu li se poate interzice accesul, deoarece sunt aleşi şi nu şi-ar mai putea exercita mandatul, informează Agerpres.

"(Referitor la) faptul că este corect ca unii să aibă şi alţii să nu aibă (certificat verde). În ceea ce priveşte parlamentarii, de exemplu, nu poţi să le interzici accesul, dar poţi să le introduci sancţiuni. Faptul că sunt aleşi, la fel ca primarii şi parlamentarii şi preşedinţii de Consilii judeţene, consilierii judeţeni sau consilieri locali, nu poţi să le soliciţi ceva fiindcă nu pot să-şi exercite mandatul, conform Constituţiei, dar, atunci, poţi să vii cu sancţiuni", a explicat Ciolacu.

Acesta a fost întrebat dacă este normal ca jurnaliştii şi celelalte persoane care vin la Palatul Parlamentului să prezinte certificatul verde la intrare, iar angajaţii şi senatorii şi deputaţii nu.

Potrivit lui Ciolacu, ar putea fi considerată neconstituţională măsura suspendării contractului de muncă şi nu eliminarea sancţiunilor în cazul angajaţilor care nu prezintă certificatul verde la locul de muncă.

"Este o prevedere care poate să fie neconstituţională în ceea ce priveşte suspendarea contractului ce muncă", a spus preşedintele Camerei Deputaţilor.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. Vezi ca aveti acolo sub nas un primar general, frigusor ban, care nu este vaccinat...Eu zic sa incepi cu el sanctionarea:-)

    Condiționarea drepturilor și libertăților, pe criterii medicale, este neconstituțională. Nu doar pentru aleși, dar și pentru oricare cetățean.

    'Vaccinul' nu este suficient. Fiecare cetatean intepat trebuie sa ia si pastilele pfizer si pe langa masca, fiecare trebuie sa poarte si pampers pentru ca omicron este borfas si nu se lasa prea usor.

    Ce mai conteaza Constitutia si drepturilefundamentale ale omului, pt Bulibasa asta borata si cu epoleti? Ceea ce conteza pt tiganos, sunt doar ordinele sefilor interni si externi, precum si mormanul de bani publici furati de el si familia lui mafiota! Asa ca, Bulibaso, iti recomand vizionarea filmului Hard Taget(1993), ca sa ai idee cum vei fi vanat de romani, alaturi de familia ta de tigani-banditi!

    ce sanctiuni, sa-mi taie din salariu? o sa muncesc mai putin.

    Mai magarilor de parlamentari,acum o dati cotita ca sunteti alesii poporului si ca nu vi se poate interzice accesul in Parlament?Voi sustineti ideea certificatului verde,voi trebuie sa il aveti primii fiindca din aceasta cauza ati fost alesi,sa fiti un exemplu pentru popor,sa va sacrificati,nu sa ne tratati pe noi ca niste sclavi si sa va dati in stamba!Asa este ca nu va convine certificatul verde?Nici noua!

    1. CORECT. Sper sa fie ceva proteste daca se fac exceptii pentru "alesi". Ori e lege pentru toti, ori lasati-o balta!

    Traim inceputul unui film pe care, parca l-am mai vazut candva; lumea impartita in in doua: de o parte zombii, violenti, neoameni, care in final vor devenii vanatori si ucigasi (de nevaccinati) si de alta parte, cei cu Dumnezeu in suflet, flamanzi si zdrentarosi, vanati si urmariti de zombi, traind ascunsi cu teama de a fi ucisi.

    Esti sigur ca stiti ce faceti cu acest certificat si ce va urma la noi si in lume daca se merge pe linia aceasta? 

    Cetatenii tarilor bogate, care astazi (si in trecut) exploateaza munca celor saraci ca romanii, pot traii mult si bine sub Certificatele lor. Insa romanii nu. Fara acces liber la munca nu vor mai putea sa-si asigure si continuie traiul aici in tara lor si vor pleca fara indoiala ca Sirienii, sa-si caute un loc in lume unde sa poata traii si creste urmasii. Romania se va depopula, preturile terenurilor si caselor se vor prabusii si tara va fi prada celor cu bani. Probabil asta se vrea in vest,Romania - o noua Sirie si voi sunteti trepadusii lor.  

     

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb