MARCEL CIOLACU: "Clotilde Armand, conform documentelor strânse de către procurori şi Poliţia Română, a pierdut alegerile"

S.B.
Politică / 20 iulie 2021

"Clotilde Armand, conform documentelor strânse de către procurori şi Poliţia Română, a pierdut alegerile"

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, susţine că s-au finalizat de numărat voturile din cei 1.509 saci cu buletine de vot din ancheta care vizează alegerile de la Setorul 1, iar Daniel Tudorache are "peste 1.700 de voturi în plus", informează news.ro.

"Clotilde Armand, conform documentelor strânse de către procurori şi Poliţia Română, a pierdut alegerile", susţine Ciolacu. Liderul PSD anunţă o implicare masivă, directă a PSD în strângerea semnăturilor pentru demiterea lui Clotilde Armand.

"Doamna Clotilde Armand, conform documentelor strânse de către procurori şi Poliţia Română, a pierdut alegerile. Din ce informaţii am eu, (...) din buletinete de vot existente în cei 1.509 saci, care au fost predaţi de către Biroul Elctoral de Sector către Judecătorie, Tribunal şi apoi predaţi la SIIJ, domnul Tudorache, candidatul PSD, are peste 1.700 de votui în plus", a afirmat, luni seară, la România TV, Marcel Ciolacu.

Acesta anunţă "o implicare masivă, directă a PSD" în strângerea semnăturilor pentru demiterea lui Clotilde Armand.

"Eu cred că doamna Armand nu-i o bolşevică şi nu ţine cont de cine numără voturile, ci de voinţa românilor şi îşi va da demisia", a mai afirmat Ciolacu.

Întrebat cum se va implica PSD în strâmgerea de semnături, Ciolacu a declarat: "Ne vom organiza cum numai PSD ştie să fac acest lucru".

Ciolacu susţine că are ncredere în justiţie, iar anchetele vor fi duse până la capăt, "chiar dacă nu este implicat un PSD-ist".

Scandalul numărării voturilor de la Sectorul 1 a izbucnit după difuzarea unor imagini în care persoane despre care se afirma că ar fi membri ai USR PLUS umblau la sacii cu voturi pentru Primăria Sectorului 1 al Capitalei.

Fostul primar PSD al Sectorului 1 Daniel Tudorache a depus o plângere legată de rezultatul alegerilor şi a reclamat comiterea unor infracţiuni de către Dan Barna, preşedintele USR, procurorul Nicolae Sprâncu - preşedintele Biroului Electoral Sector 1 şi Andrei Nicolescu, membru USR.

Procurorul Sorin Iaşinovschi de la Secţia Specială pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ) a dispus printr-o ordonanţă de delegare ca Poliţia Bucureşti să renumere toate voturile de la alegerile locale din Sectorul 1 din Bucureşti, câştigate de Clotilde Armand (USR) în dauna lui Dan Tudorache (PSD), potrivit unui document consultat de G4Media.ro.

Recent au apărut informaţii conform cărora Tudorache ar avea un avans în faţa lui Clotilde Armand.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au precizat, în 21 iunie, că ancheta nu a fost finalizată, termenul fiind prelungit până la 1 august, la cererea Poliţiei Capitalei, care a invocat volumul mare de muncă.

Opinia Cititorului ( 12 )

  1. Si hiena stie ca a pierdut desi a furat insa mai stie si ca este protejata de banditi.

    Si doar Dragnea a facut puscarie. USR-ul este deasupra legii, procurorii sunt deasupra legii, legea a ramas doar pentru prostii care o respecta.

    voturile vor fi numarate pina la terminarea mandatului clotildei , si dosarul tinut la sertar conform traditiei dna .

    1. De ce credeti ca rezisti nu au vrut schimbarea legilor justitiei,de ce credeti ca nu au vrut raspundera magistratilor,toata prostimea a protestat pentru apararea penalior nu pentru o justitie libera

    Dragnea a fost condamnat ca a dat niste telefoane,asta ca a furat cu sacii este bine mersi,deci tinerii frumosi si liberi erau scosi la comanda ,acum stau si cheltuiesc banii catigati la proteste iar noi suferim

    1. da , si ce ?

      Cum si ce? Nimic,dna sa vina sa va ia

      ai de asteptat !

      Unde sunt tinerii frumosi si liberi,care se bateau pu pumnii in piept ca ei sunt cu dreptatea ,democratia,ca nu suporta hotia

      Toti imbecilii au crezut ca sunt peste lege pana au avut surpriza. Odiosul este un exemplu. Infractorii useristi se cred la fel de tari pana o vor lua in barba.

      Crezi? Eu nu

      imi face impresia ca traiesti undeva izolat de nu cunosti viata reala . tinerii aia de care vorbesti lucreaza si sint sclavii multinationalelor , bancilor etc . le-a dat ordin si liber steven groningen si altii sa iasa la zbierat in piata .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb