Marcel Ciolacu, prima vizită la Bruxelles de la preluarea mandatului

F.D.
Politică / 1 septembrie 2023

Marcel Ciolacu, prima vizită la Bruxelles de la preluarea mandatului

Premierul Marcel Ciolacu se află vineri la Bruxelles, unde are programate o serie de întâlniri cu oficiali europeni, cu care va discuta, printre altele, despre reformele asumate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), relatează Agerpres.

Prim-ministrul se va întâlni cu preşedinta Comisiei Europene (CE), Ursula Von der Leyen, cu preşedinta Parlamentului European, Roberta Metsola, cu preşedintele Consiliului European, Charles Michel, precum şi cu directorul general al SG Recover (Recovery and Resilience Task Force) din cadrul Comisiei Europene, Celine Gauer.

"România este stabilă politic şi economic, are a doua cea mai mare creştere economică între statele membre ale Uniunii Europene, puternic susţinută de investiţiile străine directe. Vom menţine dinamica economiei româneşti şi încrederea investitorilor prin reformele pe care le facem în domeniile esenţiale. Aceste reforme sunt asumate atât prin Programul de Guvernare, cât şi prin PNRR, ceea ce arată determinarea fermă a Guvernului României de a le implementa cu sprijinul partenerilor europeni şi în beneficiul României şi al românilor", a transmis premierul Marcel Ciolacu, înainte de vizita sa de la Bruxelles.

Vineri dimineaţă, şeful Executivului va merge la Spitalul Militar ''Regina Astrid'' din Bruxelles, unde au fost transferate pentru tratament două persoane rănite în exploziile de la Crevedia.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Incet dar sigur,odata cu instalarea in functia de PREMIER a lui MARCEL CIOLACU,ROMANIA incepe sa revina la o stare de NORMALITATE. Dupa ce TARA a avut in fruntea ei,PREMIERI de asazisa DREAPTA(cu care romanii se sterg undeva),CIOLACU,a inceput sa transforme functia de PREMIER in NORMALITATE,nu numai fata de IMBUIBATII ROMANIEI ci fata de toti ROMANII. NORMALITATEA,nu la place insa la IMBUIBATI si nici PRESEI care il urmareste pe CIOLACU,mai ceva ca pe INFRACTORI,in asa fel ca PRESA,ar fi in stare sa intre dupa el si la TOALETA. Nici un PREMIER pana acum nu si-a dat afara din PARTID,IMBUIBATII care aduc PREJUDICII,in primul rand romanilor precum si PARTIDULUI. Credea cineva ca FIREA o sa fie OBLIGATA sa faca un pas in spate sau mai multi membrii de partid ca pimari fie ei de municipii sau comune sa fie exclusi.? Faptul ca CIOLACU,calatoreste in strainatate ca un OM obisnuit cu avioane de linie,li se pare celor din PRESA ca un AFRONT adus functiei si il urmaresc chiar si atunci cand isi cara singur bagajele sau interactioneaza cu oamenii de rand.Iata ca este pentru prima data cand un PREMIER inainte de a efectua o VIZITA la cel mai inalt nivel la UNIUNEA EUROPEANA,declara ca,EL.NU VA MERGE IN GENUNCHI la INTALNIRI,lucru care nu se intampla cu LIPITORILE ROMANESTI adica EUROPARLAMENTARII ROMANI,care stau in genunchi in fata sefilor europeni si care nu aduc nici un beneficiu TARII. REFORMELE pe care CIOLACU le propune,nu sunt AGREATE de BOGATII ROMANIEI si in special de BOGATII din PARTIDELE asazis de DREAPTA,de teama ca ar putea sa contribuie si ei la DEZVOLTAREA ROMANIEI si la un NIVEL de TRAI un pic mai ridicat al ROMANILOR mai saraci,lucru prin care ei,bogatii,arata DISPRETUL fata de ROMANII de rand si de ROMANIA. In schimb,ei,se lupta pentru ca STRAINII care fac MILIARDE de EURO din MUNCA ROMANILOR si BOGATIILOR TARII,sa nu cumva sa plateasca TAXE si IMPOZITE ca in TARILE lor,ducand peste granita MILIARDE de EURO. INCHEI si spun ca daca CIOLACU o sa continue asa,COZILE de TOTPOR ROMANESTI,la CEREREA STAPANILOR COLONIEI,il vor baga la PUSCARIE pe CIOLACU,la fel cum au facut cu DRAGNEA si cum au vrut sa faca si cu PONTA. UNDE ESTI TU TEPES DOAMNE.!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb