Marcel Ciolacu: "Sunt permanent informat despre situaţia din Rusia"

S.B.
Politică / 24 iunie 2023

Marcel Ciolacu: "Sunt permanent informat despre situaţia din Rusia"

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, sâmbătă, că este informat în permanenţă de către ministrul Apărării şi ministrul Afacerilor Externe despre situaţia din Rusia. "Suntem în coordonare cu Aliaţii", a afirmat el, informează news.ro.

"Toate autorităţile române monitorizează îndeaproape situaţia din Rusia, în deplină cooperare cu aliaţii noştri. Sunt permanent informat de ministrul Apărării şi ministrul Afacerilor Externe despre situaţie. Suntem în coordonare cu Aliaţii", a arătat Marcel Ciolacu, într-un mesaj postat pe Twitter.

Anterior, preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că autorităţile române monitorizează îndeaproape evoluţia evenimentelor din Rusia, el fiind informat în permanenţă despre ce se întâmplă. "Suntem în contact constant cu Aliaţii", arată Iohannis.

Şeful Wagner, Evgheni Prigojin, afirmă că forţele sale au preluat controlul asupra facilităţilor militare de la Rostov pe Don şi asupra aerodromului de acolo, relatează CNN. Şeful mercenarilor ruşi Evgheni Prigojin pare să sugereze că a trimis un convoi armat la un asalt de 1.200 de kilometri către Moscova, sâmbătă, într-o încercare, cu puţine şanse de reuşită, de a răsturna conducerea militară, potrivit Reuters.

Unii ruşi au fost atraşi într-o "aventură criminală", acuză sâmbătă preşedintele rus Vladimir Putin, fără să citeze explicit gruparea paramilitară rusă Wagner a lui Evgheni Prigojin, relatează BBC News.

Viitorul Rusiei este în joc, avertizează el şi califică acţiunile răzvrătiţilor drept o "înjunghiere în spate".

Ambiţiile nemăsurate ale unora au condus la "înaltă trădare", acuză el, fără să-l numească pe şeful grupării paramilitare ruse Evgheni Prigojin.

Trupe Wagner se îndreaptă către nord, în regiunea Voronej, probabil către Moscova, potrivit serviciilor militare britanice de informaţii, relatează AFP şi BBC News.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. situatia din spermarketuri este mai periculoasa ca aia din Rusia

    1. Ai dreptate. Insa cea mai PERICULOASA SITUATIE din ROMANIA este aceea ca in fruntea FOTBALULUI ROMANESC se afla PRIGOJIN de ROMANIA,BURLEANU care a DISTRUS FOTBALUL .Domnule CIOLACU,va rog sa CURMATI UMILINTA la care este supusa Romania prin conducatorii actuali din fotbalul nostru. Cred ca s-a trecut de LINIA ROSIE iar fotbalul nostru este un PUTREGAI care nu isi mai poate reveni cu astfel de conducatori. Ieri,DEBILUL RARES BOGDAN ,spunea ca Romanii nu sunt SCLAVII EUROPEI . Bai BATISTUTA,la FOTBAL nu suntem SCLAVI ,suntem RUSINEA MONDIALA. Am vazut cum CFR CLUJ,a castigat 5 campionate cu jucatori de mana a cincea culesi de pe tot globu,iar MARTOAGELE noastre nu sunt in stare sa bata nici echipe ale unor tari care au mai putini locuitori ca al unui judet romanesc. Pana la urma BOGDANEL si tu este un SCLAV,al nevestiti asa cum chiar tu recunosti. Asa ca domnule CIOLACU,faceti CURATENIE in aceasta CLOACA numita FRF.!

      PNL,anunta ca CIOLACU,s-a vazut cu sacii in caruta,vezi doamne ca la acceptat IOHANNIS in functia de PREMIER,dar uita sa spuna ca la fostele alegeri PNL si-a vazut SACII in caruta desi pierdusera alegerile. LAUDAMA GURA CA_TI DAU BAUTURA.!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb