MAREEA COMTUR: "Hotelurile all inclusive de pe litoral şi-au triplat numărul de locuri în doi ani"

A.O.
Companii #Turism / 9 iulie 2014

Românii sunt din ce în ce mai atraşi de serviciile all inclusive de pe litoralul autohton, numărul de locuri în hotelurile de 3 şi 4 stele de pe litoralul românesc, care oferă astfel de servicii, triplându-se în ultimii doi ani, până la 4.500, potrivit unui comunicat remis redacţiei de touroperatorul Mareea Comtur.

"Creşterea cererilor pentru servicii all inclusive pentru litoral, de la an la an, are ca singură explicaţie satisfacţia turiştilor români. În plus, din ce în ce mai mulţi dintre aceştia realizează că serviciile all inclusive au şi calitatea de a securiza bugetele alocate vacanţelor. Turiştii care au ales şi aleg în acest an serviciile de acest tip sunt, de regulă, din categoria celor care obişnuiau să meargă în anii trecuţi în Bulgaria şi Grecia", a declarat Marius Usturoiu, directorul general al agenţiei Mareea Comtur.

Datele statistice furnizate de touroperatorii de pe litoral arată că profilul consumatorilor de servicii all inclusive este reprezentat în proporţie de peste 90% de familii cu copii - până în 12 sau 14 ani.

Totodată, datele înregistrate de agenţie, ca urmare a solicitărilor primite şi a realizării pachetelor turistice, arată pentru acest an şi o importantă creştere a interesului pentru excursiile opţionale, la principalele obiective de pe litoralul românesc, dar şi din Bulgaria. Astfel, una din trei familii beneficiare ale pachetelor all inclusive aleg să achiziţioneze şi o excursie opţională. Potrivit reprezentantului Mareea, cei care merg la hotelurile all inclusive pe litoral au la dispoziţie, în medie, 2 kilograme de mâncare pe zi, iar felurile preferate de aceştia sunt sărmăluţele, frigăruile şi plăcintele dobrogene.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb