MARIUS CONSTANTIN BUDĂI: "Ministrul Muncii foloseşte această ticăloşie în încercarea de a justifica mărirea vârstei de pensionare la 70 de ani"

A.P.
Politică / 17 februarie 2021

"Ministrul Muncii foloseşte această ticăloşie în încercarea de a justifica mărirea vârstei de pensionare la 70 de ani"

Marius Constantin Budăi consideră că Ministrul Muncii, Raluca Turcan, face declaraţii mincinoase pentru a justifica mărirea vârstei de pensionare la 70 de ani, potrivit unei postări pe pagina lui de Facebook.

Domnia sa a scris: "Ministrul Muncii, Raluca Turcan, se foloseşte de un fake-news, în încercarea de a învrăjbi angajaţii din privat cu cei de la stat, dar care fake-news este, de fapt, o perdea de fum menită să învăluie în ceaţă adevăratele intenţii ale PNL, şi anume creşterea vârstei de pensionare la 70 de ani. Concret, legislaţia în vigoare interzice cumulul pensie anticipată-salariu, indiferent dacă salariul este la privat sau la stat. Dacă Raluca Turcan nu ştie asta ar trebui să plece acasă, dacă o ştie - la fel, pentru că ceea ce face este o ticăloşie. Dar ministrul Muncii foloseşte această ticăloşie în încercarea de a justifica mărirea vârstei de pensionare la 70 de ani! Doamna Turcan, v-am mai spus: citiţi Legea Pensiilor şi Legea Salarizării, înainte de a mai face declaraţii!"

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Cred că acesta tatonare cu marirea vîrstei de pensionare se referă la cei care se pensioneza la 45 - 55 de ani si lucreaza la stat funcționari cu sporuri si pensii speciale, dar pentru acei care lucrează într-o hală de producție cu zgomot praf poluare stat în picioare supravegheat video vara +40 C iarna +4 C după 42 ani muncă cu studii superioare la privat vrei sa maresti vîrsta de pensionare este o aberatie 61ani este foarte mult au creat un sistem de privilegii la cei de la stat care acum vor să-l schimbe dar sunt oameni cu greutate si numai o clasă politică adevărată poate schimba PNL daca nu fac cum cum trebuie normal si echitabil pentru toți acesta solidaritate socială atunci acest partid vă rămâne o amintire tristă iar cind eliminați pensii speciale faceti la toate categoriile de speciali astfel este o mascarada ieftină si acum sa mai maturizat lumea si nu va mai iese

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb