MARIUS CONSTANTIN BUDĂI: "Raluca Turcan spune lucruri trăsnite"

J.P.
Politică / 8 iulie 2021

"Raluca Turcan spune lucruri trăsnite"

Deputatul Marius Constantin Budăi a afirmat pe pagina persoanlă de Facebook, că Ministrului Muncii, Raluca Turcan, i s-a năzărit ideea ca românii să îşi plătească bonele, instalatorii, menajerele cu tichete valorice.

Marius Constantin Budăi: "Raluca Turcan spune lucruri trăsnite! Bine, nu ar fi prima oară! Mintea odihnită naşte idei creţe! Aşa şi cu Raluca Turcan! I s-a năzărit ideea ca românii să îşi plătească bonele, instalatorii, menajerele cu tichete valorice! Dar nu oricum, ci cu maximă birocraţie! Angajatorii ar trebui să stea la coadă la ANOFM pentru a cumpăra bonurile, care nu vor putea fi folosite de angajat direct în magazine, ci acesta va trebui să meargă şi el la ANOFM, să stea şi el la coadă ca să le schimbe în bani! Aşa visează Raluca Turcan să fiscalizeze veniturile bonelor, instalatorilor, grădinarilor! Şi mai interesant devine cum va reuşi Inspecţia Muncii să verifice dacă bonele sunt plătite cu bonuri sau nu! Adică veţi vedea inspectorii de muncă pitulaţi prin parcuri, după tufe, urmărind bonele şi copiii!? Atât poate Raluca Turcan! În realitate, statul va cheltui mai mulţi bani pentru a tipări tichetele pe care nimeni nu le va cumpăra! De fapt, aceasta pare şi afacerea dinainte gândită de nişte băieţi deştepţi!"

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Raluca Turcan e nebuna! Veniturile din astfel de activitati sunt absolut sporadice, intamplatoare, aleatorii si greu de previzionat. Lumea nu are bona cu norma intreaga .. vine o femeie si face curatenie 4 ore si sta cu copiii, 3 zile pe saptamana.. pentru care ia in mana (femeia respectiva) 80-100 lei pe zi.. Daca suma scade la

    64-80 lei pe zi.. nu mai vine nici drku sa faca astfel de activitati.. Restul, instalatorii, gradinarii .. au munca specific ziliera sau per lucrare.. castiga din an in paste sume mici in functie de cine ii cheama. 

    Astea nu-s venituri care sa fie impozitate - nu au nici cuantum nici regularitate.

    Raluca e nebuna.. La fel partidul de tampiti din care face parte  

    Budai repetentul care si-a luat bacalaureatul la 36 de ani. Despre ce dracu vorbim aici? Nu sustin initiativa Ralucai Turcam dar ma intreb daca PSDul nu are un reprezentant mai competent si mai avizat decat acest penibil Budai.

    1. Ei, daca ne luptam in "Bacalaureate", aveti voi PRIM-VICEPRESEDINTELE PNL Vaslui parca, la 43 de ani cu nota 3,6 la examen...si tot fara Bac:-)

      Jos cu el! Diferenta este ca asta a fost ministru, nu doar vicepresedinte la o organizatie de partid. In “viziunea” si in pixul lui au stat un minister si problemele de resort ale unei tari. Aici este tragedia. Vad ca este o moda sa fie promovate nulitati si asta o fac toate partidele: PSD, PNL, USR…. zici ca le-a luat Dumnezeu mintile.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb