Mazda a început producţia noii Mazda6

F.A.
Companii #Auto / 2 august 2012

Mazda a început producţia noii Mazda6

Mazda Motor Corporation a organizat astăzi la fabrica Hofu nr. 2 din prefectura Yamaguchi, Japonia, o festivitate ocazionată de startul producţiei noii Mazda6, informează un comunicat trimis redacţiei.

Takashi Yamanouchi, Preşedintele şi CEO Mazda, a declarat: "Sunt profund impresionat de faptul că producţia celei de-a treia generaţii Mazda6, model reprezentativ pentru noua generaţie de vehicule, începe într-un an atât de important pentru noi. Este cea de-a 30-a aniversare de la startul operaţiunilor la uzina Hofu, în districtul Nishihoura şi cea de-a 10-a aniversare de la demararea producţiei primei generaţii Mazda6, în 2002. Prima Mazda6 a debutat ca o întruchipare a sloganului Mazda, Zoom-Zoom, iar succesul său a dus la creşterea semnificativă a imaginii brandului. Noua Mazda6 care începe să iasă de pe linia de producţie astăzi încorporează tehnologiile SKYACTIV şi linia de design KODO - sufletul mişcării, precum şi sistemul unic Mazda de frânare regenerativă i-ELOOP. Dezvoltarea acestui model a implicat esenţa cunoştinţelor noastre tehnice şi a atenţiei nemăsurate la detalii. Ne vom uni eforturile pentru a promova noua Mazda6, să facem acest model să câştige suportul clienţilor de pe tot globul şi să conducă brandul Mazda la un alt nivel."

Noua Mazda6 va fi prezentată în Europa şi Japonia înainte de finalul acestui an, urmând ca aceasta să fie introdusă şi pe alte pieţe, cum ar fi SUA, la începutul lui 2013. Mazda plănuieşte să producă aproximativ 120.000 de unităţi Mazda6/an la uzina Hofu.

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

10 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5521
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2944
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9517
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.9182

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
hipo.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb