Mazda lansează modelul CX-7, în România

Comunicat Mazda
Ziarul BURSA #Companii #Auto / 28 martie 2007

Mazda CX-7 va fi lansată pe piaţa din România în luna august, cu un preţ de pornire de 30.300 euro (DDP). Mazda CX-7 reprezintă autoturismul ideal pentru cei care duc o viaţă activă şi sportivă.

Noul model Mazda CX-7 este propulsat de un motor turbo pe benzina de 2.3 litri, cu injecţie directă şi intercooler - motor folosit şi la Mazda6 MPS şi Mazda3 MPS - ce dezvoltă 240 CP (190 KW) la puterea maximă de 5.500 rpm şi un cuplu maxim de 380 Nm la 3.000 rpm. Mazda CX-7 accelereaza de la 0 -100 km/h în 7,9 secunde.

Mazda CX-7 se comportă şi arată precum o maşina sport. Noul model are o priză de aer joasă şi un grilaj superior redus ca dimensiune, încadrat de linii puternic conturate, ce definesc capota şi crează vehiculului un aspect sofisticat şi puternic. Silueta maşinii este dominată de unghiul de 66 grade, pe care parbrizul îl face cu forma capotei, mai sportiv decât la multe vehicule sport. În plus, forma plată a plafonului şi aparatoarele de dimensiuni mari oferă maşinii un aspect agresiv.

La interior, Mazda CX-7 beneficiază de o serie de elemente ce fac viaţa şoferului şi a pasagerilor mai uşoară: o consolă centrală de 5,4 litri, două suporturi de pahare, torpedou cu cheie şi suporturi pentru sticle în cele două buzunare laterale ale uşilor din faţă. CX-7 oferă destul spaţiu pentru cinci pasageri şi bagajele lor. Portbagajul acestui model este încăpător şi practic. Cu scaunele din spate ridicate, portbagajul este lung de aproape 100 cm şi suficient de larg pentru a transportă trei seturi de golf.

Versiunea de top - Mazda CX-7 Revolution - are un preţ de pornire de 32.700 euro (DDP) şi este echipată standard cu scaune de piele cu încălzire pentru şofer şi pasagerul din dreapta, faruri cu xenon cu senzor de aprindere automată, senzori de ploaie, precum cu un sistemul avansat Mazda de intrare/pornire fără cheie (Advanced Keyless Entry & Start System). Pe lângă aceste elemente, modelul este dotat şi cu un sistem de sunet Bose Centerpoint cu nouă boxe şi o magazie cu capacitate de şase CD-uri.

Modelul de bază - Mazda CX-7 Challenge, (care nu va beneficia de scaune de piele), va fi disponibilă la un preţ de 30.300 euro (DDP).

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

10 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5521
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2944
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9517
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.9182

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
hipo.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb