MedLife achiziţionează reţeaua de clinici Solomed, din judeţul Argeş

Ziarul BURSA #Companii #Sănătate / 16 martie 2018

MedLife a achiziţionat pachetul majoritar de acţiuni (80%) al Solomed, grup de clinici de servicii medicale prezente pe piaţa din Piteşti, Costeşti şi Curtea de Argeş, conform unui comunicat remis, joi, Bursei de Valori Bucureşti.

Potrivit reprezentanţilor grupului de clinici achiziţionate, Solomed a înregistrat la nivelul anului 2017 o cifră de afaceri de aproximativ 5,2 milioane de lei.

Grupul Solomed a fost înfiinţat în 1997, are în componenţă cinci clinici - trei în Piteşti, celelalte două în Costeşti şi Curtea de Argeş - şi un laborator (Piteşti).

"În perspectivă, vom continua să ne consolidăm poziţia la nivel naţional atât prin achiziţii, cât şi prin proiecte de tip greenfield", a declarat Mihai Marcu, preşedinte şi CEO al MedLife Group.

Achiziţionarea pachetului majoritar Solomed reprezintă cea de-a 19-a achiziţie derulată până în prezent de grupul MedLife, ultima fiind anunţată în luna februarie a.c. - Ghencea Medical Center din Bucureşti.

Prestatorul de servicii medicale private MedLife (M) a obţinut, în anul 2017, un profit net de 8,84 de milioane de lei, după ce, în 2016, societatea suferea o pierdere de 1,24 milioane de lei, aprecierea reprezentând translatarea creşterii profitului operaţional în rezultatul net, se arată în raportul companiei publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB). În 2016, societatea înregistrase cheltuieli nerecurente de 12,8 milioane de lei.

În anul recent încheiat, profitul operaţional a urcat cu 80%, până la nivelul de 35,12 milioane de lei, de la 19,55 milioane de lei în anul 2016, în timp ce pierderea financiară a crescut 2017 cu 12%, de la 18,38 milioane de lei în 2016, la 20,58 milioane de lei anul trecut, în principal din cauza pierderilor nete din cursul valutar.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb