"MedLife" - buget de investiţii de 15 milioane euro, pentru acest an

Cornelia Angelescu
Ziarul BURSA #Companii / 16 aprilie 2010

Domnul Mihai Marcu este preşedintele Consiliului de Administraţie "MedLife" din Bucureşti. S-a născut în anul 1970 în Bucureşti şi a absolvit Facultatea de Matematică din cadrul Universităţii din Capitală. Este căsătorit şi are un fiu şi o fiică. Hobby: călătoriile pe mare, cu propria barcă.

Domnul Mihai Marcu este preşedintele Consiliului de Administraţie "MedLife" din Bucureşti. S-a născut în anul 1970 în Bucureşti şi a absolvit Facultatea de Matematică din cadrul Universităţii din Capitală. Este căsătorit şi are un fiu şi o fiică. Hobby: călătoriile pe mare, cu propria barcă.

În 2010, "MedLife" va continua extinderea la nivel naţional "MedLife" a inaugurat ieri hyperclinica Băneasa, cea mai mare din nordul Capitalei

Hyperclinica MedLife Băneasa constituie o inves­tiţie de 2 milioane euro. Prima fază a organizării acesteia (un milion de euro) include Centrul de Excelenţă în Proctologie, care oferă o gamă completă de inves­tigaţii şi proceduri aferente specialităţii de proctologie. Alături de centrul specializat, hyperclinica Băneasa va pune în funcţiune, în curând, un bloc operator (un milion de euro) des­tinat intervenţiilor de chirurgie generală, ORL, oftalmologie etc., dar şi celor de proctologie în funcţie de necesitate.

Hyperclinica Băneasa, cea de-a cincea unitate de mari dimensiuni deschisă în ţara noastră, cuprinde 25 de cabinete pentru numeroase specialităţi medicale, recoltări pentru analize de laborator, imagistică, oncologie, cardiologie, medicină internă, ecografie 3D şi 4D, ORL, oftalmologie, dermatologie, ginecologie, pediatrie, psihologie şi medicina muncii. Suprafaţa clinicii este de 1.600 mp pentru zona de ambulatoriu, în care vor lucra 150 de angajaţi, din care 50 medici, 60 personal mediu sanitar şi restul personal administrativ şi de recepţie.

Conform estimărilor companiei, noua clinică va atrage 600 de pacienţi pe zi, adică peste 12.000 de pacienţi în fiecare lună, ceea ce va creşte cifra de afaceri a MedLife cu 1 milion de euro în acest an.

Afacerea de familie MedLife, începută în 1996 de Mihaela Marcu şi continuată de cei doi fii, Mihai şi Nicolae Marcu s-a dezvoltat în fiecare an, compania devenind liderul pieţei de servicii medicale private din ţara noastră. În 2009, cifra de afaceri a MedLife s-a ridicat la 26 milioane euro (cu 40% mai mare decât în 2008), iar numărul de angajaţi a atins numărul 1000. În acelaşi an, s-a deschis a patra hyperclinică MedLife din Bucureşti-Favorit şi un laborator de biologie moleculară în zona Griviţa. Pentru anul în curs, reprezentanţii companiei estimează o creştere de 40% a cifrei de afaceri şi un număr sporit de pacienţi trataţi, faţă de cei 965.000 din anul 2009.

2010 - an de noi investiţii

Mihai Marcu, preşedintele Consiliului de Administraţie MedLife, ne-a spus: "2009 a fost un an bun pentru MedLife, în care s-a realizat şi cea mai mare tranzacţie din sistemul medical privat, prin vânzarea a 36,25% din pachetul nostru de acţiuni către SGAM Eastern Europe. În continuare, anul 2010, datorită planului nostru accelerat de extindere, devine deosebit de important. Dorim să extindem reţeaua de hyperclinici cu alte patru unităţi atât în Bucureşti, cât şi în ţară. Avem în vedere ca în următorii patru ani, compania să ajungă la o reţea de 25 de clinici, în preajma unora dintre acestea urmând să dezvoltăm unităţi spitaliceşti".

Pentru acest an, reprezentanţii companiei au declarat că au pregătit un buget de investiţii de 15 milioane euro. În planul de dezvoltare este cuprinsă construcţia celui mai mare spital din ţară, care va fi finalizată până la sfârşitul acestui an şi care se va alătura primului mare spital construit de companie în Bucureşti - Life Memorial Hos­pital (investiţie de 17 milioane euro).

Mihai Marcu ne-a precizat: "Noul spital va fi amplasat într-o clădire preexistentă, într-o zonă centrală a Capitalei. Va avea circa 200 de paturi şi estimăm investiţia între 15-25 milioane euro. Peste jumătate din această investiţie va fi în echipamente. Suntem o societate foarte lichidă şi construcţia spitalului va fi realizată din fonduri proprii (deoarece dezvoltarea noas­tră a fost în majoritate organică) şi unele credite pe care le avem în studiu".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

10 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9742
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5050
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3163
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9016
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.8761

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb