MFP a început plata titlurilor emise de ANRP în 2015

Elena Deacu
Macroeconomie / 3 aprilie 2015

Ministerul Finanţelor Publice (MFP) a început plata titlurilor emise de ANRP în 2015, prin care s-au stabilit sumele reprezentând o nouă tranşă a despăgubirilor, în conformitate cu Legea 165/2013.

Cetăţenii pot verifica pe site-ul MFP, în secţiunea "verificare despăgubiri ANRP", dacă sumele care li se cuvin au fost virate către unităţile CEC Bank. Aceste informaţii pot fi obţinute de beneficiarii despăgubirilor după introducerea numărului titlului de plată în cadrul secţiunii menţionate.

În perioada ianuarie - martie 2015, ANRP a emis titluri de plată în valoare de 2.393.493 lei pentru prima tranşă a despăgubirilor şi în valoare de 134.797.448 lei pentru tranşa a doua a despăgubirilor.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Cred ca este dezinformare crasa: figurez pe pagina ministerului cu banii virati cec-lui din data de 27.03.2015, intreb si sunt trimisa la cec sa-i ridic, acolo surpriza oribila caci banii sunt inca in conturile ministerului de finante, conturi blocate cu mult inainte de emiterea op-ului fantoma catre cec. Probabil ca ministerul de finante este un magazinas ce trebuie verificat de antifrauda. De ce asa minciuni, de ce escrocheria cu bani virati cecului , de ce nu explica primul ministru ce e cu conturile blocate ? Daca sunt conturi blocate de atata timp de ce se emit op fara acoperire, de unde se dau bani in avans anumitor categorii care au castigat de curand in instante iar noi care asteptam din 2007 nu, cand vom fi in imposibilitate de a lua salarii ?

    Asa este, s-a dat op cu consemnare operatiune pt fiecare titlu dar s-a vandut cioara de pe gard sau pielea vulpii din padure, ceea ce este un fals tocmai de la finante. Intrebarea mea este, eu fiind ortodox convins, cum totusi nu sunt blocate conturile cand se dau asa sume uriase bisericii nu in scopuri umanitare, pt a ajuta copii, bolnavi ci pt scopuri mefistofelice ?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb