Microsoft a lansat Windows 7 la Sala Polivalentă din Bucureşti

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 9 noiembrie 2009

Microsoft a lansat, vineri seară, în cadrul unui concert organizat la Sala Polivalentă din Bucureşti, sistemul de operare Windows 7, "urmaşul" controversatului Windows Vista.

Organizatorii, The Mission, Romtelecom şi Microsoft România, au adus pe scena bucureşteană, pe lângă noutatea Windows, şi trei formaţii de calibru ale genurilor trance, rave şi dance: Gorillaz Sound System, Underworld şi Dubfire.

Evenimentul de lansare în România a Windows 7 vine la aproape trei săptămâni după ce grupul american Microsoft Corp a lansat în Statele Unite noul sistem de operare.

Potrivit specialiştilor în domeniu, lansarea Windows 7 este cel mai important eveniment al grupului Microsoft din ultimul deceniu, în încercarea de a recuceri consumatorii, după dezamăgitorul Windows Vista.

Cel mai mare producător mondial de programe software, ale cărui sisteme de operare rulează pe 90% din computerele personale din lume, a primit aprecieri pozitive pentru cea mai nouă versiune a sistemului de operare Windows.

Noul sistem de operare, care promite să fie mai rapid şi să ofere noi capabilităţi touch-screen, vine la aproape trei ani după lansarea Windows Vista, a cărui complexitate i-a frustrat pe mulţi utilizatori privaţi şi i-a determinat pe clienţii din sectorul corporate să se îndrepte spre alte soluţii.

Windows 7 va fi mai ieftin decât Vista, Microsoft, percepând un preţ de 199,99 dolari pentru o versiune Home Premium sau 119,99 dolari pentru utilizatorii care vor să facă transferul la noul sistem de operare de la versiunile mai vechi.

În plus, pentru prima dată în istoria companiei, consumatorii vor putea să cumpere PC-uri echipate cu Windows 7 direct din magazinele de profil, inclusiv din România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb