Microsoft lansează noi dispozitive Surface, special concepute pentru a fi integrate cu sistemul de operare Windows 11

Comunicate de presă / 24 septembrie 2021

Microsoft lansează noi dispozitive Surface, special concepute pentru a fi integrate cu sistemul de operare Windows 11

Windows a fost întotdeauna o platformă globală de inovaţie, un loc în care noi toţi să putem crea, să ne conectăm unii cu ceilalţi, să învăţăm şi să ne ducem sarcinile la bun sfârşit. Pe măsură ce experienţele de computing au fost reinventate prin intermediul Windows, inovaţiile hardware ne-au ajutat pe tot mai mulţi dintre noi să interacţionăm cu ele. De la primul mouse care a permis productivitatea de tip "point and click" până la conceptul de "2-în-1" care a introdus ecrane tactile cu funcţie de scris şi o serie de capabilităţi moderne, sistemul de operare Windows şi dispozitivele compatibile cu acesta au redefinit acţiunile care se pot face cu ajutorul unui computer. De-a lungul timpului, Microsoft a observat că cele mai semnificative experienţe vin din inovaţiile care îmbină componente de hardware cu unele de software şi astfel, Surface a dezvoltat un hardware care să nu reprezinte doar o etapă în dezvoltarea Windows, ci să impulsioneze progresul platformei şi pe cel al ecosistemului, conform unui comunicat remis redacţiei.

Acum, în pragul lansării noului sistem de operare Windows 11, Microsoft dezvăluie cea mai importantă actualizare a portofoliului Surface de până acum. Echipate cu ecrane PixelSense, o nouă tehnologie pentru accesoriile cu care sunt prevăzute, microfoane şi camere premium, cipuri de siliciu puternice şi o formă versatilă, noile dispozitive Surface sunt concepute pentru a duce inovaţia Windows la nivelul următor. Noua gamă include:

O nouă abordare în ceea ce priveşte cel mai puternic laptop din gamă, cu noul Surface Laptop Studio.

Gama emblematică 2-în-1 este actualizată prin adăugarea în portofoliu a dispozitivului Surface Pro 8 reproiectat, a unui nou Surface Go 3 şi prin actualizările la Surface Pro X.

Un adaos de productivitate pe două ecrane, pe mobil, cu Surface Duo 2.

Surface Slim Pen 2 duce scrisul pe dispozitivele digitale la nivelul următor, datorită feedback-ului haptic

O serie de accesorii noi care reprezintă o viziune extinsă a realizării produselor şi se axează pe problemele de sustenabilitate şi incluziune.

Surface Laptop Studio

Proiectat în paralel cu Windows 11, Surface Laptop Studio este cel mai puternic laptop Surface realizat până acum. Surface Laptop Studio încununează anii de inovaţie, la nivelul acestui produs, în materie de componente, ecrane, procesoare şi multe altele, reunindu-le pe cele mai bune într-un singur dispozitiv puternic.

Gândit ca un produs ideal pentru dezvoltatori, profesionişti din industria creativă, gameri şi designeri, dispozitivul oferă puterea unui desktop, portabilitatea unui laptop şi este în acelaşi timp şi un studio creativ.

Surface Laptop Studio are un nou sistem de închidere, cu balamale ultra-durabile, Dynamic Woven Hinge, conferind dispozitivului un grad ridicat de versatilitate.

În modul Laptop, utilizatorii vor putea tasta mai uşor datorită îmbunătăţirilor aduse la nivelul tastaturii şi al touchpad-ului Precision Haptic.

În modul Scenă, ecranul tactil PixelSense de 14,4" este adus într-un unghi perfect pentru gaming, streaming, sau prezentări. Tastatura poate fi ascunsă, iar utilizatorii pot folosi Surface Slim Pen 2, touchpad-ul sau funcţia touch.

În modul Studio, utilizatorii au la dispoziţie instrumentele ideale cu ajutorul cărora pot scrie, schiţa sau întreprinde alte activităţi creative.

În plus, Surface Slim Pen 2 se depozitează perfect în slotul de sub tastatură, unde se fixează pe suport magnetic şi se încarcă, pentru un acces facil oricând este nevoie. Cu ajutorul acestui dispozitiv, utilizatorii pot crea aplicaţii, reda videoclipuri şi rula jocuri ultra-rapide, iar procesoarele Intel Core H35 de a 11-a generaţie şi GPU NVIDIA GeForce RTX, asigură puterea necesară tuturor acestor sarcini.

Surface Laptop Studio poate fi achiziţionat la preţuri începând cu 1.599,99 dolari şi este disponibil pentru precomandă pe pieţele selectate.

Surface Pro 8

Această actualizare adusă sistemului emblematic 2-în-1, dezvoltat de Microsoft, reprezintă cel mai semnificativ salt înainte de la lansarea dispozitivului Pro 3 până în prezent. Surface Pro 8 este de peste două ori mai rapid decât Pro 7, fiind echipat cu procesoare Intel Core de a 11-a generaţie, două porturi Thunderbolt 4 şi construit pe platforma Intel Evo. Având toate aceste caracteristici, Windows 11 instalat şi o autonomie a bateriei de până la 16 ore, Surface Pro 8 devine cel mai puternic dispozitiv de acest tip de pe piaţă.

Surface Pro 8 dispune de un ecran tactil PixelSense vibrant de 13", care se întinde de la o margine la alta a dispozitivului. Cu Dolby Vision şi tehnologia adaptivă a culorilor, utilizatorii vor avea parte de o experienţă de vizionare realistă şi confortabilă pentru ochi. Acesta este cel mai avansat ecran din punct de vedere tehnic pe care Surface l-a construit vreodată şi, de asemenea, Pro 8 este dispozitivul hibrid ideal, ce le oferă oamenilor o tabletă dinamică atunci când sunt în mişcare şi o configurare perfectă atunci când lucrează de acasă. Totodată, camera frontală de 5 MP, camera 4K de 10 MP de pe spatele dispozitivului, sunetul Dolby Atmos şi cele două microfoane tip studio în plan îndepărtat garantează o imagine şi un sunet excepţionale.

Noua tastatură Surface Pro Signature asigură capabilităţi de stocare şi funcţia de încărcare a noului Surface Slim Pen 2, astfel încât acesta să fie mereu la îndemână şi gata de utilizare.

Surface Pro 8 poate fi achiziţionat la preţuri începând cu 1099,99 dolari şi este disponibil pentru precomandă pe pieţele selectate.

Surface Slim Pen 2

Unul din modurile prin care se poate muta accentul de pe aspectele tehnologice ale unui dispozitiv Surface este reprezentat de furnizarea unei experienţe simple utilizând un stylus pen. Abilitatea intuitivă de a pune stiloul pe ecran cufundă utilizatorul în activităţi productive şi creative, creşte capacitatea de a reţine datele şi aduce noi niveluri de versatilitate. Acum, Surface face un alt salt uriaş, transformând experienţa de scris şi făcând utilizarea acestui dispozitiv mai naturală şi mai fluidă ca oricând.

Cu o latenţă extrem de redusă, Surface Slim Pen 2 oferă control şi precizie sporite, iar vârful reproiectat, mai ascuţit, asigură o mai bună precizie a scrisului sau a schiţelor.

Surface Slim Pen 2 valorifică noi capabilităţi din Windows 11 şi procesorul personalizat Microsoft G6 de pe Surface Pro 8 şi Surface Laptop Studio, pentru a oferi semnale tactile care creează senzaţia de stilou pe hârtie. Motorul haptic încorporat în Surface Slim Pen 2 se activează pentru a imita senzaţia naturală în timpul desenării sau notării. Este o interacţiune subtilă ce face o mare diferenţă, întrucât semnalele tactile pot oferi şi feedback atunci când utilizatorii folosesc gesturi naturale, precum ar fi încercuirea pentru selectare în aplicaţiile Microsoft 365 şi utilizarea instrumentelor din Adobe Fresco.

Surface Slim Pen 2 poate fi achiziţionat la preţul de 129,99 dolari şi este disponibil pentru precomandă pe pieţele selectate.

De la profesioniştii din industria creativă şi gameri la familii şi companii de toate dimensiunile, noile produse Surface au fost concepute pentru a le oferi cumpărătorilor versatilitatea şi capacitatea de a se concentra asupra a ceea ce contează cel mai mult, permiţând tehnologiei să se estompeze în fundal. Aceste dispozitive Surface arată şi se simt diferit, ieşind în evidenţă şi servind în acelaşi timp drept suport pentru creativitatea utilizatorilor.

Microsoft consideră că produsele îi reflectă pe cei care le realizează şi pe cei care le folosesc, astfel că s-a axat pe furnizarea celor mai importante actualizări ale portofoliului Surface de până acum, oferind o gamă de produse care completează cu adevărat sistemul de operare Windows 11 şi întreaga serie de experienţe prin care oamenii să creeze şi să se conecteze la ceea ce le place. Cea mai mare satisfacţie a echipei Surface nu este doar să dezvolte produse Surface excepţionale, ci să vadă ceea ce pot oamenii să creeze cu ele.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb