Mindclass se asociază cu The e-learning Company şi oferă acces la peste 700 de cursuri pentru mediul privat şi universitar

S.B.
Companii / 9 martie 2023

Mindclass se asociază cu The e-learning Company şi oferă acces la peste 700 de cursuri pentru mediul privat şi universitar

Mindclass, platformă de învăţare digitală care foloseşte Inteligenţa Artificială pentru realizarea de cursuri video, se asociază cu The e-learning Company şi oferă astfel acces la peste 700 de cursuri pentru mediul privat şi universitar.

Mai mult decât atât, prin parteneriatul cu The e-learning Company, mindclass devine sub-reseller SkillSoft, cel mai important furnizor internaţional de resurse de învăţare digitală.

"Sistemul de Educaţie din România se confruntă cu o criză acută de resurse umane. Potrivit datelor publice, peste 50% dintre profesori ar putea ieşi la pensie în următorii 10 ani. Peste 4.000 de profesori sunt necalificaţi iar 1.000 dintre cadrele didactice nu au studii superioare. Evident, cei mai buni profesori sunt concentraţi în jurul marilor centre universitare. Cu ajutorul unor elemente de gamificare şi Inteligenţă Artificială, o platformă de e-learning poate asigura nu doar o manieră interactivă de predare, ci şi aceeaşi calitate superioară a actului educaţional, indiferent de locul în care se află cursanţii. Acelaşi lucru este valabil şi pentru mediul de business, companiile mici putând opta pentru resursele educaţionale folosite de companiile multinaţionale. Indiferent de specificul clienţilor noştri, ne dorim să oferim acces la cele mai performante şi diversificate soluţii în materie de e-Learning.

În acest context, parteneriatul cu The e-learning Company a venit firesc, susţinându-ne demersul de completare a ofertei noastre cu un catalog de cursuri off-the-shelf. Astfel, putem pune la dispoziţia utilizatorilor atât soluţia de learning management, mindclass, dezvoltată de htss, serviciile noastre de generare de conţinut la comandă, cu ajutorul A.I., precum şi un pachet generos de peste 700 de cursuri pentru mediul privat şi universitar. Toate acestea, utilizând tehnologii noi precum Inteligenţa Artificială şi Realitatea Virtuală, o platformă cloud-based şi concepte interactive care şi-au dovedit utilitatea în educaţie, precum elementele de gamificare a experienţei de învăţare", afirmă Gabriela Carata, Product Manager mindclass.

"The e-Learning Company şi-a propus să "democratizeze" accesul la conţinutul pe care-l are în portofoliu. Asta presupune ca biblioteca noastră de peste 700 de cursuri să fie disponibilă şi pe alte platforme. După ce am evaluat foarte multe opţiuni, a fost evident că mindclass este varianta cea mai potrivită având în vedere potenţialul de creştere sustenabilă al platformei, faptul că soluţia dezvoltată de htss este optimă pentru a obţine rezultate maxime în combinaţie cu resursele noastre de învăţare, şi, nu în ultimul rând, faptul că împărtăşim aceleaşi valori de business: concentrarea pe oferirea de soluţii personalizate pentru clienţi, accentul pe etica în business şi pe dezvoltarea oamenilor în echipă", a declarat Adrian Călin, Managing Partner The e-learning Company.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb