Ministerul Educaţiei susţine că a solicitat inspectoratelor şcolare numărul participanţilor la grevă şi nu tabele nominale

S.B.
Miscellanea / 19 mai 2023

Ministerul Educaţiei susţine că a solicitat inspectoratelor şcolare numărul participanţilor la grevă şi nu tabele nominale

Ministerul Educaţiei a anunţat, vineri, că a solicitat inspectoratelor şcolare numărul participanţilor la greva generală anunţată de sindicatele din domeniu şi nu tabele nominale cu aceştia, informează Agerpres.

"În cursul zilei de ieri, 18 mai, Ministerul Educaţiei a solicitat inspectoratelor şcolare judeţene/Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti situaţia numerică privind participarea angajaţilor din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat la greva generală anunţată de federaţiile reprezentative din învăţământul preuniversitar. Precizăm că solicitarea a vizat numărul participanţilor la grevă şi nu tabele nominale cu cei care participă", se arată într-un comunicat al ministerului.

Potrivit comunicatului, "orice solicitare a Ministerului Educaţiei este realizată cu respectarea legislaţiei privind protecţia datelor cu caracter personal şi în conformitate cu atribuţiile privind coordonarea şi monitorizarea activităţilor didactice, precum şi a activităţilor extraşcolare ale elevilor".

Sindicatele din Educaţie au anunţat că vor declanşa luni, 22 mai, greva generală. Potrivit preşedintelui Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ (FSLI), Simion Hăncescu, greva generală este susţinută de 71% dintre membrii de sindicat.

"Conform legii, greva e făcută de membrii sindicat, nu avem treabă cu ceilalţi. Noi ne raportăm la membrii sindicat, adică din 145.000 de membri ai FSLI, sunt 105.000 care intră în grevă", a explicat el.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb