MITING ORGANIZAT DE PSD DÂMBOVIŢA LA TÂRGOVIŞTE: Aproximativ 12.000 de membri şi simpatizanţi ai PSD au protestat

S.I.
Politică / 25 februarie 2017

Guvernul Grindeanu (Sursa foto: Facebook)

Guvernul Grindeanu (Sursa foto: Facebook)

Actualizare 12:52 Ţuţuianu mulţumeşte participanţilor la mitingul PSD Dâmboviţa: "Am dat dovadă de responsabilitate şi solidaritate"

Preşedintele PSD Dâmboviţa, senatorul Adrian Ţuţuianu, le-a transmis o scrisoare participanţilor la mitingul proguvernamental de la Târgovişte prin care le mulţumeşte pentru solidaritatea arătată faţă de guvernul Grindeanu. Potrivit estimărilor lui Ţuţuianu, la miting au participat 12.000 de persoane.

În scrisoarea lui Adrian Ţuţuianu se arată: "Conducerea Partidului Social Democrat - organizaţia Dâmboviţa- mulţumeşte tuturor celor care au ales să participe la mitingul desfăşurat la Târgovişte, pentru a-şi manifesta susţinerea faţă de Guvernul României condus de Sorin Grindeanu şi faţă de preşedintele PSD, domnul Liviu Dragnea. Încă o dată am dat dovadă de responsabilitate, de încredere şi de solidaritate, motiv pentru care PSD, prin guvernul legitim ales, trebuie şi poate să ducă la bun sfârşit proiectul de guvernare pentru care atâţia români au votat şi în care cred".

El consideră că participanţii la manifestaţia de la Târgovişte au vrut să-şi exprima dorinţa ca votul din 11 decembrie să fie respectat, iar guverul rezultat în urma alegerilor să guverneze în folosul românilor.

Liderul PSD Dâmboviţa consideră: "Cei peste 12.000 de participanti, care au venit în ciuda vremii nefavorabile, ne întăresc convingerea că avem datoria, indiferent de piedici, să luptăm pentru a asigura românilor un trai mai bun, pentru a le fi respectate drepturile şi libertăţile fundamentale şi pentru a face din România o ţară respectată în lume".

(M.I.)

--------

Aproximativ 5.000 de membri şi simpatizanţi ai PSD participă, astăzi, la un miting organizat de PSD Dâmboviţa la Târgovişte, pentru susţinerea Guvernului condus de Sorin Grindeanu. Participanţii au venit din mai multe localităţi ale judeţului, iar printre ei se află aleşii locali şi parlamentari ai partidului.

Mitingul orgaizat de PSD Dâmboviţa la Târgovişte se desfăşoară în Piaţa Revoluţiei, din municipiu, unde s-au adunat simpatizanţi veniţi din multe localităţi ale judeţului, transmite News.ro. Printre manifestanţii care vor să-şi afirme susţinerea faţă de Executiv se află primari, aleşi locali şi parlamentari PSD.

Cei prezenţi în piaţă au adus cu ei pancarte cu mesaje de susţinere, dar şi steaguri tricolore şi cu sigla PSD, precum şi vuvuzele pe care unii dintre ei le-au folosit inclusiv în timpul discursurilor mobilizatoare ale liderilor social-democraţi. Oamenii scandează "PSD" şi flutură steagurile.

Pe pancarte sunt scrise mesaje precum: "Sunt TSD-ist, nu comunist!", "Votul meu contează", "Ne dorim o românie normală", "Protest elegant.../Preşedinte ezitant".

Conform programului anunţat de PSD Dâmboviţa, participanţii vor sta până la ora 11:15 în piaţa din centrul municipiului Târgovişte, după care vor pleca în coloană într-un marş pe traseul Bulevardul Libertăţii- strada Poet Grigore Alexandrescu- Bulevardul Mircea cel Bătrân Bulevardul Independenţei- Bulevardul I.C.Brătianu- Bulevardul Regele Carol I- Bulevardul Mircea cel Bătrân- strada Poet Grigore Alexandrescu- Bulevardul Libertăţii- sediul PSD Dâmboviţa.

Potrivit unui comunicat dat publicităţii săptămâna aceasta de PSD Dâmboviţa, la eveniment esta asteptată prezenţa a 10.000 de persoane.

Organizatorii au obţinut autorizaţie pentru desfăşurarea manifestaţiei.

Preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, declara, marţi, referitor la mitingul de susţinere a Guvernului Grindeanu pe care îl va organiza sâmbătă la Târgovişte, că nu a fost nevoie să ceară acceptul conducerii partidului pentru "chestiuni de tipul" acesta deoarece fiecare organizaţie poate decide cum se raportează la un eveniment politic.

Adrian Ţuţuianu afirma: "Mitingul nostru va avea loc sâmbătă, probabil 10.00 - 11.00. Se va desfăşura cu toate aprobările legale, am mers la Primăria Târgovişte, am cerut autorizaţie, am informat instituţiile statului, Poliţie judeţeană, locală, Jandarmerie, am făcut solicitări şi la Direcţia de sănătate publică".

El mai spunea că la manifestaţie participă membri de partid, aleşii locali şi "cetăţeni fără funcţii politice sau administrative" care i-au cerut să ia o atitudine faţă de ceea ce se întâmplă în ţară.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb