Mobilfox lansează noi produse şi o nouă identitate de brand

F.D.
Companii / 1 august 2022

Mobilfox lansează noi produse şi o nouă identitate de brand

Mobilfox, brandul de huse rezistente pentru telefoane, a trecut printr-un proces complet de rebrading, care a constat în reînnoirea imaginii şi a gamei de produse, se arată într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, husele pentru telefoane Mobilfox sunt comercializate în 17 ţări din Europa. Brandul pune la dispoziţia clienţilor o gamă variată de opţiuni din care pot alege şi, în plus, îi încurajează pe aceştia să îşi exprime propriul stil prin personalizarea huselor.

Huse cu rezistenţă crescută şi funcţie MagSafe pentru iPhone

Mobilfox îşi continuă creşterea şi în acest an, prin lansarea a zece produse noi, adaptate nevoilor şi cerintelor actuale ale clienţilor. Compania tocmai a introdus pe piaţă noul său produs de top, husa Full-Shock 3.0.

Aceasta este o versiune îmbunătăţită a modelului anterior, asigurând telefonului o securitate mai bună. Noul model are grad de absorbire al impactului foarte ridicat, suportând căderile de la o înălţime de până la 3,5 metri, în timp ce forma cu margini ridicate contribuie la creşterea siguranţei. Partea din spate a husei Fullshock 3.0 este fabricată din acrilic foarte rezistent la zgârieturi, pentru a asigura durabilitatea modelului imprimat, iar rama este plăcută la atingere. Pe interior, aceasta este finisată cu un model de micropuncte, care împiedică carcasa să se lipească de spatele telefonului şi îi adaugă şi mai multă rezistenţă.

Utilizatorii de iPhone se pot bucura şi de noua funcţie MagSafe, care asigură o poziţie optimă pentru încărcarea telefonului şi o viteză de încărcare ridicată comparativ cu tehnologia wireless obişnuită.

Gama de culori este, de asemenea, completată denuanţe noi, menite să revitalizeze atmosfera şi să aducă un plus de energie în viaţa de zi cu zi şi în weekend-urile aventuroase. Pe lângă acestea, Mobilfox oferă şi huse transparente, ca răspuns la solicitările clienţilor. În plus, noile accesoriile disponibile, cum ar fi Cross Body şi Lazy Strap, sunt ideale pentru sezonul de festivaluri, eliminând orice grijă legată de purtarea în siguranţă a telefonului.

Alături de reînnoirea gamei de produse, compania, ajunsă la maturitate, îşi schimbă şi strategia de comunicare. Mobilfox comunică acum pe o pagină globală de Instagram pentru a construi o comunitate în jurul brandului, iar împreună cu aceasta, a fost dezvoltat şi un nou website.

Noul branding şi noile produse sunt în curs de lansare în 16 ţări europene, pe lângă Ungaria. Până în prezent, anul acesta Mobilfox s-a lansat în 6 ţări noi: Lituania, Letonia, Estonia, Germania, Spania şi Portugalia, iar compania continuă să se extindă în permanenţă, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb