Monica Gubernat, propusă pentru funcţia de preşedinte CNA

I.L.
Politică / 28 martie 2019

Sursă foto: Twitter

Sursă foto: Twitter

Membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului şi-au ales în şedinţa de astăzi preşedintele şi vicepreşedintele. Monica Gubernat a fost votată pentru a conduce forul audiovizual, urmând ca propunerea de preşedinte să fie trimisă către Parlament. Pentru funcţia de vicepreşedinte a fost ales Nicolaie Bălaşa, scrie Paginademedia.ro.

Monica Gubernat a fost aleasă prin votul a şapte din cei 11 membri prezenţi. Informaţia a fost confirmată pentruPaginademedia.ro de Monica Gubernat.

Vicepreşedintele Nicolaie Bălaşa a primit votul tot a şapte dintre membri. Trei voturi au mers la Alexandru Kocsis, celălalt candidat. Un vot a fost anulat.

Pentru funcţia de preşedinte a fost depusă o singură candidatură, Monica Gubernat, aflată la al doilea mandat de şase ani în CNA. Monica Gubernat a fost vicepreşedinte interimar în ultimele trei luni, conducând şedinţele de consiliu.

La funcţia de vicepreşedinte au fost depuse două candidaturi, Nicolaie Bălaşa şi Alexandru Kocsis.

Amintim că în luna decembrie a lui 2018 structura Consiliului Naţional al Audiovizualului s-a modificat. Şapte membri au primit mandate noi, de şase ani, în forul audiovizual.

Este vorba despre: Monica Gubernat (PSD), aflată la al doilea mandat în CNA, Ramona Elena Sorescu (PSD), Nicolae Sorescu Bălaşa (PSD), Alexandru Kocsis Cristea (PNL), Borsos Orsolya Eva (UDMR), aflată la al doilea mandat în CNA, Cristina - Ancuţa Pocora (fost deputat PNL) şi Răsvan Popescu, cel mai vechi dintre membrii CNA, din 2000.

Consiliul Naţional al Audiovizualului este format din 11 membri: Ramona Sorescu, Nicolaie Bălaşa, Alexandru Kocsis, Orsolya Borsos, Cristina - Ancuţa Pocora, Răsvan Popescu, Radu Herjeu, Dorina Rusu, Gabriel Tufeanu, Radu Călin Cristea, Monica Gubernat

Conform site-ului instituţiei, Monica Gubernat, doctorand al Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative în domeniul comunicării publice, este licenţiată în ştiinţe politice (2000) şi comunicare şi relaţii publice (2002).

A facut parte din echipa tehnică de campanie a PSD în anii 2000 şi 2004. A lucrat în adminstraţia publică centrală (Ministerul Turismului).

A fost consilier în cadrul Parlamentului României având ca atribuţii monitorizarea presei scrise şi audiovizuale şi formularea unor reacţii rapide, dar şi elaborarea documentelor pentru desfăşurarea activităţii liderilor grupurilor parlamentare, respectiv activitatea în Comitetul liderilor grupurilor parlamentare în concordanţă cu prevederile Constituţiei şi ale Regulamentului Camerei Deputaţilor.

A intrat în Consiliul Naţional al Audiovizualului pentru prima dată în 2012, tot la propunerea PSD. În 2018, a primit un nou mandat de membru titular, pe o perioadă de şase ani.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb