Neakaisa.ro lansează Rune, brand propriu de produse sanitare

S.B.
Companii / 5 iunie

Neakaisa.ro lansează Rune, brand propriu de produse sanitare

Neakaisa.ro, business online cu obiecte sanitare şi produse pentru amenajarea casei, lansează prima gamă de produse marcă proprie - Rune. De la crearea brandului, până la selecţia, producţia şi listarea produselor, investiţia totală se ridică la peste 150.000 euro, potrivit unui comunicat al companiei.

Compania estimează că noua gamă va contribui cu 2-3% la cifra de afaceri până la sfârşitul acestui an, urmând ca până în 2030 aceasta să genereze circa 10% din veniturile Neakaisa.ro.

Inspirată din mitologia nordică, gama Rune va cuprinde obiecte sanitare - lavoare, vase de toaletă, bideuri, căzi freestanding, rigole şi ventile, urmând să fie completată şi cu paravane de duş walk-in şi alte verticale în timp. Pe lângă atributele de design, care includ dimensiuni populare pentru băile din România şi forme cât mai ergonomice pentru eficientizarea spaţiului, noua gamă este concepută ţinând cont şi de calitatea şi durabilitatea produselor.

"Lansarea Rune a venit ca un pas natural în dezvoltarea business-ului. Am început ca magazin online, ne-am consolidat poziţia în piaţă, am deschis primul showroom, iar acum dezvoltăm propriul brand de produse sanitare. Planul pentru lansare a început să prindă contur încă din 2020, cumva simţind nevoia unor produse cu design deosebit, preţuri echilibrate şi calitate peste medie. De atunci am început să schiţăm nevoile pieţei şi să lucrăm la categoriile şi gamele de produs", explică Laura Sardescu, Co-fondator Neakaisa.ro.

Produsele Rune sunt alese de specialiştii Neakaisa.ro în funcţie de trendurile actuale şi de nevoile specifice ale pieţei din România, în special, în materie de dimensiuni, design şi funcţionalitate. Stilul scandinav, dezvoltat din mitologia nordică, se caracterizează prin elemente care, pe lângă asigurarea confortului, îmbunătăţesc starea de spirit - misticism, conectare la sine şi armonizarea cu mediul înconjurător.

Designul scandinav reprezintă un palier important în portofoliul Neakaisa.ro, aliniindu-se cu valorile companiei de a găsi produse reprezentative unui stil de viaţă cât mai echilibrat, cu accent pe pauze binemeritate şi momente de linişte.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb