Netcity avansează cu 50 kilometri de infrastructură subterană, lunar

E.O.
Ziarul BURSA #Companii / 12 septembrie 2018

Netcity avansează cu 50 kilometri de infrastructură subterană, lunar

Lucrările de construcţie a reţelei metropolitane de fibră optică Netcity se desfăşoară într-un ritm alert, ajungând la peste 50 de kilometri de infrastructură subterană pe lună, anunţă un comunicat de presă. Acesta arată că, în prezent, se lucrează în cartierele Tei-Colentina, Berceni-Aparatorii Patriei, Titan-Industriilor, fiind planificate noi lucrări în cartierul Cotroceni. Lucrările aflate în desfăşurare sunt într-o fază avansată de execuţie şi însumează circa 200 de kilometri de reţea subterană.

Netcity Telecom intenţionează să extindă lucrările de construcţie în ritm sus­ţinut în toate sectoarele Capitalei, fiind vizată atingerea cât mai rapidă a indicatorilor din studiul de fezabilitate aferent Etapei a doua, recent aprobaţi de către Primăria Municipiului Bucureşti.

Adrian Răcăşan, CEO Netcity Telecom, subliniază: "Atingerea obiectivelor Etapei a II-a este o prioritate pentru noi, pentru care ne-am pregătit temeinic şi care presupune o mobilizare semnificativă de resurse. Prognoza este deja îmbucurătoare, faza de proiectare pentru investiţia Netcity 2020 are deja un avans semnificativ, permiţându-ne o derulare susţinută a lucrărilor de construcţie. Eforturile noas­tre în implementarea cu succes a proiectului au scopul de a oferi oraşului o infrastructură modernă, pregătită pentru noile tehnologii, tot mai mulţi bucureşteni urmând să beneficieze de servicii de telecomunicaţii în condiţii de calitate şi siguranţă".

În aprilie 2018, compania Netcity Telecom, parte a grupului Electrogrup Infrastructure | E-INFRA, a contractat, printr-un sindicat de bănci format din Banca Comercială Română şi BRD Groupe Societe Generale, majorarea facilităţii de credit de tip club loan, în valoare de 36 milioane euro, obţinut în decembrie 2016, cu o nouă facilitate, de 10 milioane euro, pentru asigurarea fondurilor necesare pentru dezvoltarea proiectului. Astfel, la ritmul actual de construire, compania estimează că, până în 2020, investiţia privată va depăşi 70 milioane de euro.

Netcity Telecom a fost fondată în 2007 şi este operatorul reţelei metropolitane de fibră optică a Municipiului Bucureşti pentru telecomunicaţii "Netcity".

Compania face parte din Electrogrup Infrastructure | E-INFRA, un grup de cinci companii active în domeniul infrastructurii de energie şi telecomunicaţii, din care mai fac parte Electrogrup SA, Direct One SA, Nova Power & Gas SRL, precum şi WESEE SRL, în care grupul are o deţinere de 40%.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb