Netflix restricţionează partajarea conturilor în România şi concomitent, în Statele Unite

M.S.
Companii / 24 mai 2023

Netflix restricţionează partajarea conturilor în România şi concomitent, în Statele Unite

Netflix introduce noi restricţii privind partajarea conturilor în România, astfel ca a anunţat printr-un Comunicat că va trimite cate un e-mail abonaţilor din România care partajează contul în afara locuinţei personale.

Conform anunţului, un cont Netflix este destinat folosirii exclusive de către o singură locuinţă, astfel ca toate persoanele care locuiesc în aceeaşi gospodărie pot utiliza Netflix oriunde şi oricând, fie că se află acasă, în deplasare sau în vacanţă. Pentru a facilita această tranziţie, Netflix anunta ca introduce noi funcţionalităţi, precum Transfer de profil şi Gestionarea accesului şi a dispozitivelor, care vor permite utilizatorilor să-şi personalizeze experienţa de vizionare.

Netflix menţioneaza că aceste restricţii se aplică momentan doar abonaţilor cu facturare directă, iar abonaţii care beneficiază de facturare prin parteneri nu sunt afectaţi de aceste schimbări.

Costuri şi reguli noi în SUA

Netflix a început oficial să implementeze restricţii privind partajarea parolelor în Statele Unite, dupa ce a impus restricţii similare în Canada, Spania, Portugalia şi Noua Zeelandă, conform USA Today..

Potrivit noilor reguli, utilizatorii care doresc să partajeze contul cu cineva din afara gospodăriei lor au două opţiuni: transferul profilului la o nouă abonare sau partajarea contului existent contra unei taxe suplimentare lunare de 8 dolari.

Conform Netflix, fiecare cont este destinat utilizatorului şi membrilor gospodăriei. Taxa lunară pentru partajare este mai mică decât cea a planului de bază fără reclame ($10/lună), dar mai mare decât cea a planului cu reclame ($7/lună). Planurile standard costă 15,49 dolari pe lună, iar cele premium 20 dolari pe lună.

Netflix face eforturi să obţină contribuţii financiare suplimentare de la utilizatorii care beneficiază de conturile altor persoane. Ted Sarandos, co-CEO al Netflix, a subliniat importanţa contribuţiei utilizatorilor la viitorul conţinutului produs.

Analizele arată că implementarea restricţiilor privind partajarea parolelor ar putea atrage aproximativ 2,1 milioane de noi abonaţi în SUA pentru Netflix.

Cu toate acestea, există riscul ca implementarea acestor restricţii să provoace nemulţumire printre abonaţi. În trecut, în Spania, Netflix a înregistrat pierderi semnificative de abonaţi după impunerea unor măsuri similare. Cu toate acestea, compania speră să compenseze aceste pierderi prin conţinut de calitate şi să-i atragă pe abonaţi înapoi.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. Mai bine ar face filme de calitate,

    NU pline de LMBTQ+, "voke", și alte bunătăți,

    altfel vor da faliment 

    1. Asa se obtine depopularea planetei pe cale naturala. Cu automatzare care se tot raspandeste nu mai este nevoie de atatea oameni.

      CORECT

      Nici eu nu mai rezist la astfel de filme , toate au acelasi sablon cu femei transformate in barbati indragostite de militarie , bat barbatii si trag cu pistoalele in draci , mie unul nu-mi plac astfel de femei si filme , prefer alea vechi cand era lumea normala la cap .nu mai vorbesc de cele cu scene explicit homo .

    Am urmarit Netflix si concluzia mea e ca nu am la ce sa ma uit...Putine filme de calitate si de cele mai multe ori vechi iar filmele noi sunt de cele mai multe ori ridicol de proaste ,incredibile la ce vedete joaca...ultimul vazut de exemplu ,cu Adam Sandler si Jennifer Aniston -murder mystery 2-declarat comedie mie mi-a produs doar intristare si nervi...

    Actiunile Netflix sunt in picaj.

    ... circula o gluma pe net ... politicienii ar trebui imbracati asemenea pilotilor de nasacar/f1 ... pentru ca sa stim si noi care le sunt sponsorii ... daca nu mere cu buletinul ... mere cu portofelul ... astept ai-ul sa le-o dea peste nas ... desi is mai fascinat de expresia "coada de topor" ... programatorii is concediati ca au programat ... ai-ul sa inteleaga consumatorul ...

    1. In satul tau, inteligibilitatea nu este la mare pret, nu-i asa?

    În sfârșit vor dispărea conturile care lancezeau. Ori plătești și te uiți ori PA.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

05 Noi. 2024
Euro (EUR)Euro4.9750
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5669
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2973
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9304
Gram de aur (XAU)Gram de aur402.0590

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Mirosul Crăciunului
ccib.ro
thediplomat.ro
fleetconference.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb