Nicolae Ciucă: "În acest moment, PNL îşi planifică să abordeze anul electoral 2024 de unul singur"

E.M.
Politică / 4 septembrie 2023

Nicolae Ciucă: "În acest moment, PNL îşi planifică să abordeze anul electoral 2024 de unul singur"

Liderul liberalilor a declarat, luni, legat de posibilitatea ca PNL să se alieze cu PSD la viitoarele alegeri, că, în acest moment, "nu există nicio proiecţie de coaliţie", menţionând că partidul îşi planifică să abordeze anul electoral 2024 de unul singur, relatează Agerpres.

Nicolae Ciucă a precizat: "În analiza pe care am prezentat-o membrilor BPN, în acest moment nu există nicio proiecţie de coaliţie. Partidul Naţional Liberal are o abordare în care îşi va planifica modul de abordare a anului electoral 2024 de unul singur. Sigur, toată această, tot acest aspect al alianţelor, coaliţiilor politice urmează să fie dezbătut. Este un proces în analiză pentru şedinţa de luna următoare. Chiar astăzi, domnul prim-vicepreşedinte a prezentat calendarul nominalizărilor şi al tuturor activităţilor premergătoare intrării în anul electoral".

De asemenea, întrebat dacă a propus un pact de neagresiune cu partenerii de coaliţie, Ciucă a declarat că în acest moment "pactul nu a fost discutat, nu a fost aprobat".

"Acum, chestiunea asta cu pactul ştiţi cum este... Eu cred că la nivelul ăsta pact a existat între Ribbentrop şi Molotov. Între noi trebuie să existe linii de înţelegere politică, de convenire a unui comportament cât se poate de onest. În politică, cuvântul 'onest' trebuie să capete şi el relevanţă şi tracţiune. Ca atare, nu e vorba de niciun pact acum, când discutăm", a adăugat Nicolae Ciucă.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Domnul Catu, si nu numai el, ies cu niste acuze in media, cu sloganuri si stereotipuri fara continut in cel mai sensibil moment. Si e decis sa defaimeze partidul La una din sedinte ar meritap biroul sa faca si o analiza a madatelor Catu ca premier si ministru de finante. A angajat cheltuieli uriasa finantate cu datorii externe, care acum au dobanzi in crestere, asa ca acestea au accentuat deficitul, deci nu are ce vorbi despre cum se guverneaza. Cel mai puternic argument pentru reducerea deficitului este amenintarea intrarii in incapacitate de plata.. Si daca nu se face asta acum, inainte de listele electorale va puteti lua adio de la disciina de partid!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb