Nicolai îl susţine pe Antonescu şi vrea un nou mandat de vicepreşedinte

(A.G.R.)
Ziarul BURSA #Politică / 23 februarie 2009

Nicolai îl susţine pe Antonescu şi vrea un nou mandat de vicepreşedinte

Vicepreşedintele PNL Norica Nicolai şi-a anunţat, la sfîrşitul acestei săptămâni, intenţia de a candida pentru un nou mandat de vicepreşedinte al partidului, afirmând că îl susţine pe Crin Antonescu la conducerea Partidului Naţional Liberal. Pe de altă parte, Norica Nicolai a arătat că susţine anumite modificări ale Statutului PNL.

"Mergem pe ideea menţinerii pentru Biroul Politic Central a aceleiaşi formule de şapte plus şapte vicepreşedinţi regionali, acelaşi număr de membri în Birou. În opinia mea, trebuie să fim foarte atenţi la suspendare, la modul în care se întâmplă viaţa de partid, deci să nu mai admitem suspendarea decât în caz de incompatibilitate profesională şi nu în alte cazuri de opţiune politică. (...) În plus, trebuie să vedem ce facem cu Consiliul Naţional, în ce măsură e generator de politici şi ce competenţe are şi, sigur, eu optez pentru o funcţie de vicepreşedinte în partid fără să consider că este vorba despre o putere duală", a spus Norica Nicolai. De asemenea, vicepreşedintele PNL a vorbit şi despre necesitatea organizării unor structuri ale pensionarilor în cadrul formaţiunii politice.

"Dorim să mai extindem sfera unor organizaţii specifice şi mă gândesc chiar la o organizaţie a pensionarilor pentru că sunt o populaţie care nu au o susţinere decât conjuncturală, în raport cu interesele politice în partide", a afirmat Nicolai.

Referindu-se la modalitatea de alegere a vicepreşedinţilor partidului, Norica Nicolai s-a pronunţat pentru menţinerea actualului sistem de alegere, în condiţiile în care numărul de vicepreşedinţi rămâne acelaşi.

Întrebată pe cine susţine pentru preşedinţia PNL, Nicolai l-a nominalizat pe Crin Antonescu. În ceea ce priveşte oportunitatea funcţiei de preşedinte executiv, Norica Nicolai a evitat un răspuns tranşant, arătând că este necesară o nouă întrunire a comisiei pentru statutut a partidului, întrucât la ultima şedinţă nu au participat toţi membrii acesteia.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb