Niculae Bădălău nu este exclus din PSD

I.L.
Politică / 4 decembrie 2019

Niculae Bădălău nu este exclus din PSD

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri seară, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional, că Niculae Bădălău nu a fost exclus din partid, relatează Agerpres.

Ciolacu a afirmat că Niculae Bădălău nu a fost eliminat din Partidul Social Democrat, dar îşi va pierd funcţia de conducere din cadrul PSD Giurgiu.

Preşedintelui interimar PSD a explicat: "La începutul Comitetului Executiv a fost una dintre priorităţi să discutăm ieşirea nefericită, gravă a colegului meu Niculae Bădălău. S-a şi votat o sancţiune, respectiv dânsul nu mai face parte din niciun for de conducere al partidului la nivel central, urmând ca organizaţia de la Giurgiu să aibă discuţii în interior. Totuşi, trebuie să existe într-un partid şi independenţa organizaţiilor judeţene. Nu ştiu dacă e suficient sau insuficient, oricum ce ştiu cu tărie, Partidului Social Democrat i-a făcut foarte mult rău acea declaraţie. Chiar dacă dânsul ne-a explicat contextul în care a făcut acea declaraţie", relatează Agerpres.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. S-AU ESTE ??? EL CREDE , CA NU ESTE !!! DE VINA !!! ASTA ESTE EL , ATATA POATE !!! ROMANIA ESTE INCA PLINA DE FOSTII COMUNISTI , SI DE PROCOMUNISTI ; MAI SANT CATEVA MILIOANE , ASEZATI SI PLANTATI PRACTIC , PESTE TOT , UNII , DEJA PENSIONARI , ALTII INSTALATI IN FUNCTII DE CONDUCERE , IN LOCURI CALDUTE , SI FOARTE BOGAT , REMUNERATE !!! UNUL DINTRE EI , FIGUREAZA CA LUCREAZA IN ACELASI TIMP , IN 16 FIRME DIFERITE ; DECI , IN FIECARE LUNA , IA CATE 16 SALARII , MAJORITATEA , DIN FUNCTII DE ADMINISTRATIE , SI CONSILII DE SUPRAVEGHERE !!! SUPRAVEGHEAZA CE ??? EL STIE !!! CUM POTI SA LUCREZI , IN ACELASI TIMP , IN 16 LOCURI DIFERITE ??? CRED CA , NICI HERCULE , NU POATE !!! UITE CA , IN ROMAMANIA , SE POATE !!! REVENIND LA COMUNISTI : STITI , E ZICALA ACEEA , AM MAI SPUS-O , SI O REPET : CURVA , TRAGE LA ALTA CURVA !!! HOATA , TRAGE LA ALTA HOATA !!! CRIMINALUL , TRAGE LA ALT CRIMINAL !!! SI COMUNISTUL ??? A-TI GHICIT : TRAGE LA ALTI COMUNISTI !!! BINENTELES CA , COMUNISTI SANT IN TOATE PARTIDELE DE ASTAZI , DAR , IN SPECIAL , IN PSD , SANT ADUNATI , CEI MAI MULTI !!! SI , PE CINE URASC EI , CEL MAI MULT ??? PE DIASPORA !!! ADICA , PE OAMENII CARE AU AVUT INITIATIVA SI CURAJUL , DE A PLECA DIN TARA , PENTRU A-SI INCERCA NOROCUL , IN ALTA PARTE !!! SI , PENTRU O VIATA MAI BUNA !!! SI , PENTRU UN BAN , MAI BUN !!! EI SANT DUSMANII !!! SI VOR FI MEREU !!! PENTRU EI !!!

    1. Libertatea de expresie e valabila pentru toti. ASa cum noi putem injura psdul, si ei au dreptul sa injure o parte din alegatori.

    2.Va aduceti aminte cand Dragnea a spus unui om din sala :Nimic esti tu? Ei bine PSD automat a picat in sondaje. 

    3. Va aduceti aminte de episodul in care Ponta si-a dat demisia dupa incidentul Colectiv?PSD se aflase in cadere libera insa demisa lui Ponta a oprit caderea iar apoi in 2016 PSD a avut victorie rasunatoare la parlamentare.

    4. Cata vreme Badalau ramane in PSD ,acest partid va ajunge sub 5%.Sa inteleg ca nu vreti ca PSDul sa dispara? 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb