Nicuşor Dan cere PSD să se pronunţe în ce priveşte greva de la STB

G.B
Politică / 21 ianuarie 2022

Nicuşor Dan

Nicuşor Dan

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a cerut Partidului Social Democrat să se pronunţe în ce priveşte greva de la Societatea de Transport Bucureşti, potrivit Agerpres.

Într-o conferinţă de presă susţinută la sediul STB, Nicuşor Dan a precizat că greva este organizată de preşedintele Sindicatului Transportatorilor din Bucureşti, Vasile Petrariu, care a câştigat un mandat de consilier general pe lista PSD. În acest sens, edilul general a arătat că se aşteaptă fie ca PSD să îşi exprime susţinerea faţă de grevă, fie să retragă sprijinul pentru Petrariu.

"Cer PSD să se pronunţe, pentru că noi avem o grevă care paralizează Bucureştiul, organizată de un (...) om care şi-a câştigat mandatul pe lista PSD", a declarat Nicuşor Dan.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Nu inteleg de ce papagalul de la Invatamant nu a bagat scolile din Bucuresti in on-line pe perioada grevei.

    La ore unii elevi vor fi in clase, altii pe drum si altii vor tot intra la clase pe masura ce ajung acolo, intrerupand procesul de invatamant.

    Inca o zi de invatamnt ca si pierduta! 

    1. Ce sa inteleg,ca responsabil pentru intreruperea lucrului de catre salariatii de la STB,este Ministrul Invatamantului.? Cred ca orice om care urmareste incetarea lucrului de catre salariatii STB, ved ca acest conflicta fost creat de catre cei doi reprezentanti PNL,adica cel care conduce STB,unu care ce NUMESTE CRIT (o fi beat crita) si ANALFABETUL PRIMAR al Capitalei(analfabet total in administratie) care in loc sa treaca la negocieri cu salariatii,umbla pe la instante sa ii bage la puscarie. De ce aceste NENOROCIRI se intampla numai in timpul GUVERNARILOR de DREAPTA. Explicatia este una singura. Toate PARTIDELE de DREAPTA sunt ANTINATIONALE si OBEDIENTE fata de straini.Pai nu STRAINII iau adus la PUTERE. Cum se exlica faptul ca in toate Guvernarile de DREAPTA TARA a fost pusa la pamant.Nu cei de DREAPTA au condus Tara pana acum timp de 21 de ani prin trei PRESEDINTI TRADATORI. CONSTANTINESCU,un HABARNIST care a adus TARA in INCAPACITATE de PLATA,macar si-a vazut LIMITELE si nu a mai candidat. BASESCU,un TRADATOR care a NENOROCIT TARA,imprumutand 20 de miliarde de euro de la CAMATARII de la FMI si cel care a inchis SCOLI,SPITALE a TAIAT PENSII si SALARII ,iar cand a fost DEMIS de Romani prin REFERENDUM,a fost repus in FUNCTIE de STAPANII carora le-a vandut Romania.IOHANNIS,un STRAIN care nu are nimic in comun cu ROMANIA si ROMANII ,ci,cu TRADAREA acestora in fata STRAINILOR.Azi TARA,este intr-un REAL PERICOL,prin cedarea SUVERANITATII in fata STRAINILOR Prin POLITICA EXTERNA de CEARTA cu VECINII,fata de alte TARI,exemplu UNGARIA care este la ani lumina fata de Romania,a ajuns sa se MILOGEASCA de STRAINI sa trimita TRUPE sa ne apere de RUSI. Stie cineva cand ne vor ataca RUSII.? Da o pot face ,numai daca RUSII sunt NEBUNI.Oare cat v-a costa Romania,intretinerea TRUPELOR STRAINE.? Si asta numai pentru ca cei de DREAPTA sa fie tinuti la PUTERE de catre STRAINI. Dupa mine,VINOVATII PRINCIPALI sunt ROMANII care in loc sa iasa la VOT,au stat prin case si carciumi. Acum,trag CONSRCINTELE. Sper ca la urmatoarele alegeri sa le vina MINTEA la CAP.!

      Nu este zi pierduta pentru invatamant. Elevii pot invata materiile principale (schimbarea sexului, pandemie, incalzirea globala) de la tv.

      Ai inteles gresit, desi mesajul meu a fost clar (unde ai studiat? La rusi?)!

      In conditiile in care mijloacele de transport in comun de suprafata nu circula si deplasarile catre (si de la) scoli sunt extrem de dificile si cu supraaglomerarea metroului (in conditiile in care Covidul e inca printre noi), era oportun ca ministerul si Inspectoratul Scolar Bucuresti sa intervina si sa anunte derularea in on-line a orelor scolare de astazi.

      Esti cumva un IDIOT LIBERAL.? Ia vezi de cine apartine MINISTERUL INVATAMANTULUI. Nu cumva de PNL.? Incetarea lucrului de catre salariatii STB,nu a fost CREATA de catre cei doi HABARNISTI LIBERALI,NICUSOR PORCUSOR si BEATUL CRTITA,CRIT.? Cat despre scoala facuta la Rusi,nu o am,am insa scoala Romaneasca de PATRIOTISM,NATIONALISM si BUN SIMT fata de TRADATORII acestei NATII ,adica colegii tai.!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb