NNDKP asistă Isosport cu privire la achiziţia Novo Tech Group

F.D.
Companii / 16 august 2022

Corina Dumitru, Partener, Practica de Corporate/M&A, NNDKP

Corina Dumitru, Partener, Practica de Corporate/M&A, NNDKP

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a asistat Isosport, lider de piaţă mondial în domeniul materialelor plastice compozite pentru industria de ski şi snowboard, în cadrul unei tranzacţii multi jurisdicţionale pentru achiziţia Novo Tech Group, producător de produse din plastic de înaltă calitate, potrivit unui comunicat de presă.

Conform sursei citate, tranzacţia a vizat două unităţi de producţie situate în Polonia şi în România (Oradea)ale Novo Tech Group, precum şi o reprezentanţă de vânzări situată în Belgia. Prin acest proiect, Isosport îşi consolidează poziţia de lider de piaţă şi expert al industriei, printr-o strategie de creştere orientată spre diversificarea business-ului şi spre identificarea şi extinderea cu succes pe pieţe de nişă.

NNDKP a acordat asistenţă juridică în legătură cu toate aspectele de drept românesc relevante, inclusiv cu efectuarea analizei de due diligencecu privire la compania românească ce operează unitatea de producţie situată în Oradea, structurarea tranzacţiei, documentaţia relevantă şi finalizarea cu succes a tranzacţiei.

"Tranzacţia a inclus multe aspecte complexe şi reprezintă o mişcare importantă în piaţă în contextul actual plin de provocări. Ne bucurăm că am făcut parte din acest proiect, susţinând, astfel, strategia Isosport de a-şi extinde portofoliul şi de a fi prezent pe piaţa din România", a spus Corina Dumitru, Partener în cadrul practicii de Corporate/M&A, NNDKP.

Echipa NNDKP implicată în proiect a fost alcătuită din Corina Dumitru, Partener, Practica de Corporate/M&A, şi Claudia Lazăr, Asociat Senior în cadrul aceleiaşi practici.

Tranzacţia completează portofoliul de proiecte M&A în care NNDKP a fost implicat în ultimele 12 luni, în industrii precum tehnologie şi IT, agribusiness, energie şi resurse naturale, finanţe şi asigurări, transport şi logistică, auto şi servicii medicale, se mai arată în comunicat.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb