Noi administratori provizorii la Societatea Naţională a Apelor Minerale

C.P.
Ziarul BURSA #Companii / 4 aprilie 2018

Noi administratori provizorii la Societatea Naţională a Apelor Minerale

Acţionarii Societăţii Naţionale a Apelor Minerale (SNAM) au decis, pe 7 martie 2018, alegerea în calitate de administratori provizorii a următoarelor persoane: Horia Grama, Alexandru Macoveiciuc, Constantin Zorilă şi Ioa-na Timofte. Mandatele celor patru administratori provizorii vor fi pentru patru luni, începând cu data alegerii de către AGA, dar nu mai târziu de data desemnării administratorilor în condiţiile OUG nr. 109/2011, dacă procedura de selecţie se va finaliza în interiorul acestui interval.

În data de 6 februarie 2018 au expirat mandatele a patru dintre adminis-tratorii provizorii ai SNAM, respectiv Daniela Meri Mocanu, Constantin Zorilă, Victor Vlad Cazana şi Horia Grama.

Ministerul Economiei a anunţat, în luna februarie, că Societatea Naţională a Apelor Minerale (SNAM) va rămâne o companie cu capital integral de stat şi va avea un rol definitoriu în exploatarea sustenabilă a apelor minerale, ca resurse naturale strategice.

"Nu am luat niciun moment în calcul privatizarea Societăţii Naţionale a Apelor Minerale. Resping cu fermitate această ipoteză. Apele minerale sunt o resursă strategică a României şi, ca ministru al Economiei, voi folosi toate pârghiile legale pentru a pune cât mai mult în valoare acest sector şi a reda Societăţii Naţionale a Apelor Române rolul pe care îl merită", a precizat ministrul Economiei, Dănuţ Andruşcă. Conform Programului de guvernare, Guvernul României, prin Ministerul Economiei, şi-a asumat protejarea resurselor naturale şi exploatarea lor în condiţii sustenabile, inclusiv prin intermediul Societăţii Naţionale a Apelor Minerale, ca societate cu capital integral de stat.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. in demersul dumneavoastra domnule ministru,de a folosi toate pârghiile legale pentru a pune cât mai mult în valoare acest sector şi a reda Societăţii Naţionale a Apelor Române rolul pe care îl merită", ar trebui sa luati in calcul " specialistii " acestei societati, respectiv :. nepoti, nepoate , finute si fini , veri , prieteni ai conducerii executive, inclusiv a celor specialisti angajati lipsa , .actiunile asa zisei conduceri executive., buna gospodarire a surselor de apa minerala acolo unde nu curge apa, deplasarile in tara si in strainatate in "interes de serviciu" a celor 3 sotii ai sefilor din conducerea executiva , folosirea bunurilor societatii, respectiv a statului de catre alte persoane deact angajatii societatii, .. SNAM nu mai este demult o societate a statului ci este un SRL DUMITRU,- ZAINEA - BRATU.

    1. :))))))  

      Am fost salariat la SNAM eram singurul ,,specialist ,,pe probleme de foraj,supervizor foraj geologie ,am iesit la pensie limita de varsta,pe timpul lui dumitru radu ,marele director general,distrugatorul .

      La iesirea la pensie ,confrm CcM,trebuia sa fac o cerere de primirea indemnizatie de pensionare,am facut o si imi raspunde peste un an ca indemnizatia nu se da ca nu sunt bani la buget. 

      Cum sa fie bani daca ,au avut ,,grija ,, sa i toace pe asa zisii specialisti rude lale d lui!  

      Noua pensionarilor,,aceia,, care am fost adevaratii soecialisti ne privea ca pe niste oameni,,frustati,,! 

      Sa obtin ceea ce este al meu trebuie sa umblu pri judecata,sa cheltui bani : bani de unde ????

      Va rog dispuneti,se merita sa ma port pe la tribunale,pentru un drept obtinut pri CCM . 

      toti din conducerea SNAM tac chitic,sunt pur si simplu spectatori .aveti de dat un raspuns la Asociatia Internationala pentru Integritate si Spirit Civic va rog raspundeti .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb