Acţionarii Societăţii Naţionale a Apelor Minerale (SNAM) au decis, pe 7 martie 2018, alegerea în calitate de administratori provizorii a următoarelor persoane: Horia Grama, Alexandru Macoveiciuc, Constantin Zorilă şi Ioa-na Timofte. Mandatele celor patru administratori provizorii vor fi pentru patru luni, începând cu data alegerii de către AGA, dar nu mai târziu de data desemnării administratorilor în condiţiile OUG nr. 109/2011, dacă procedura de selecţie se va finaliza în interiorul acestui interval.
În data de 6 februarie 2018 au expirat mandatele a patru dintre adminis-tratorii provizorii ai SNAM, respectiv Daniela Meri Mocanu, Constantin Zorilă, Victor Vlad Cazana şi Horia Grama.
Ministerul Economiei a anunţat, în luna februarie, că Societatea Naţională a Apelor Minerale (SNAM) va rămâne o companie cu capital integral de stat şi va avea un rol definitoriu în exploatarea sustenabilă a apelor minerale, ca resurse naturale strategice.
"Nu am luat niciun moment în calcul privatizarea Societăţii Naţionale a Apelor Minerale. Resping cu fermitate această ipoteză. Apele minerale sunt o resursă strategică a României şi, ca ministru al Economiei, voi folosi toate pârghiile legale pentru a pune cât mai mult în valoare acest sector şi a reda Societăţii Naţionale a Apelor Române rolul pe care îl merită", a precizat ministrul Economiei, Dănuţ Andruşcă. Conform Programului de guvernare, Guvernul României, prin Ministerul Economiei, şi-a asumat protejarea resurselor naturale şi exploatarea lor în condiţii sustenabile, inclusiv prin intermediul Societăţii Naţionale a Apelor Minerale, ca societate cu capital integral de stat.
1. SNAM nu mai este demult o companie a statului.....
(mesaj trimis de Elena în data de 20.04.2018, 20:24)
in demersul dumneavoastra domnule ministru,de a folosi toate pârghiile legale pentru a pune cât mai mult în valoare acest sector şi a reda Societăţii Naţionale a Apelor Române rolul pe care îl merită", ar trebui sa luati in calcul " specialistii " acestei societati, respectiv :. nepoti, nepoate , finute si fini , veri , prieteni ai conducerii executive, inclusiv a celor specialisti angajati lipsa , .actiunile asa zisei conduceri executive., buna gospodarire a surselor de apa minerala acolo unde nu curge apa, deplasarile in tara si in strainatate in "interes de serviciu" a celor 3 sotii ai sefilor din conducerea executiva , folosirea bunurilor societatii, respectiv a statului de catre alte persoane deact angajatii societatii, .. SNAM nu mai este demult o societate a statului ci este un SRL DUMITRU,- ZAINEA - BRATU.
1.1. fără titlu (răspuns la opinia nr. 1)
(mesaj trimis de Gicuta în data de 20.04.2018, 22:06)
:))))))
1.2. Indemnizatia de pensionare (răspuns la opinia nr. 1.1)
(mesaj trimis de Voinea Bucur în data de 04.12.2018, 09:23)
Am fost salariat la SNAM eram singurul ,,specialist ,,pe probleme de foraj,supervizor foraj geologie ,am iesit la pensie limita de varsta,pe timpul lui dumitru radu ,marele director general,distrugatorul .
La iesirea la pensie ,confrm CcM,trebuia sa fac o cerere de primirea indemnizatie de pensionare,am facut o si imi raspunde peste un an ca indemnizatia nu se da ca nu sunt bani la buget.
Cum sa fie bani daca ,au avut ,,grija ,, sa i toace pe asa zisii specialisti rude lale d lui!
Noua pensionarilor,,aceia,, care am fost adevaratii soecialisti ne privea ca pe niste oameni,,frustati,,!
Sa obtin ceea ce este al meu trebuie sa umblu pri judecata,sa cheltui bani : bani de unde ????
Va rog dispuneti,se merita sa ma port pe la tribunale,pentru un drept obtinut pri CCM .
1.3. indemnizatie pensionare (răspuns la opinia nr. 1.2)
(mesaj trimis de bucur voinea în data de 19.02.2019, 13:11)
toti din conducerea SNAM tac chitic,sunt pur si simplu spectatori .aveti de dat un raspuns la Asociatia Internationala pentru Integritate si Spirit Civic va rog raspundeti .