Noi licenţe şi resurse de numerotaţie pentru companiile de telecomunicaţii

Costi Dobrea
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 23 iunie 2004

Autoritatea Naţională de Reglementare în Comunicaţii (ANRC) a acordat licenţe de numerotaţie pentru 51 de companii, fiind alocate circa 40 de milioane de numere de apel pînă în prezent, precizează un comunicat al ANRC. Cel mai recent, autoritatea a acordat două noi licenţe de numerotaţie şi a suplimentat resursele de numerotaţie acordate altor şase companii. Astfel, companiile "Orizont Group" SRL şi "DV Company" SRL au solicitat şi au primit resurse de numerotaţie pentru furnizarea de servicii de telefonie prin intermediul reţelei publice fixe de comunicaţii electronice, furnizarea de servicii diverse, servicii cu tarif special, precum şi servicii de transport.

Societatea "Orizont Group" SRL a primit dreptul de a utiliza 150.000 de numere pentru furnizarea serviciilor de telefonie fixă (domeniul 0Z=03), 6.000 de numere pentru servicii diverse, cum ar fi numere verzi, numere de acces universal, televotare, cartele virtuale, cartele preplătite şi acces la reţele de date şi Internet. De asemenea, compania a mai primit licenţă pentru 3.000 de numere de servicii cu tarif special (domeniul 0Z=09).

"DV Company" SRL a primit dreptul de a utiliza 410.000 de numere aparţinînd numerotaţiei fixe şi 4.000 de numere pentru servicii diverse.

Totodată, ANRC a suplimentat licenţele de numerotaţie acordate într-o etapă anterioară societăţilor "World Telecom Network" SRL şi "Media Sat" SRL. Prima companie a mai primit dreptul de a utiliza 2.000 de numere pentru furnizarea de servicii diverse şi 3.000 de numere pentru furnizarea de servicii cu tarif special. Cea de-a doua companie a obţinut dreptul de suplimentare a licenţei actuale de numerotaţie cu o tranşă de 400.000 de numere pentru furnizarea serviciilor de telefonie fixă. În plus, un număr de opt societăţi au solicitat şi primit indicative individuale pentru selectarea transportatorului fără ton intermediar.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb