Noile motoferăstraie STIHL îndeplinesc normele ecologice UE

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri Industriale / 3 septembrie 2008

STIHL România a lansat o nouă generaţie de motoferăstraie cu motor pe benzină, care îndeplinesc normele ecologice EU II valabile din 2008. Noua gamă cuprinde modelele MS 171, MS 181 şi MS 211. Aceste modele sunt destinate în special utilizării în gospodărie pentru tăierea lemnelor de foc, realizarea de construcţii din lemn dar şi doborârea copacilor cu circumferinţe mici sau pentru prelucrarea ulterioară a buştenilor.

Utilajele sunt echipate cu motoare 2-MIX de ultimă generaţie, eficiente şi ecologice. Astfel, consumul de combustibil este redus cu 20% faţă de modelele anterioare, iar emisiile poluante scad cu 70%. MS 171, MS 181 şi MS 211 sunt echipate şi cu un sistem de prefiltrare a aerului, care contribuie la mărirea intervalului de service pentru filtrul de aer.

Sistemul de amortizare a vibraţiilor, integrat noilor motoferăstraie STIHL, este alcătuit din arcuri speciale prevăzute cu sisteme de siguranţă la suprasolicitare, montate pe mâner. Nivelul vibraţiilor este astfel redus cu 30%, iar utilizarea este mai confortabilă.

Degajarea (spaţiul liber) dintre dintele tăietor şi suprafaţa şinei de ghidaj acţionează asemenea unui amortizor de şocuri, iar sistemul de tensionare a lanţului este amplasat lateral, pentru o mai bună manevrabilitate.

Rezervorul de carburant este transparent, asigurând utilizatorilor o gestiune mai bună a cantităţii de benzină. Închiderea şi deschiderea buşoanelor rezervorului se face fără scule suplimentare.

Modelele MS 181 şi MS 211 sunt echipate cu sistemul ErgoStart şi cu o pompă de prealimentare a carburatorului. Datorită unui arc suplimentar situat între arborele cotit şi rola de sfoară demaror, pornirea cu ajutorul ErgoStart este mai uşoară.

Noua generaţie de motoferăstraie ecologice STIHL este disponibilă în ţară, începând cu luna septembrie, la toţi distribuitorii autorizaţi ai companiei STIHL România.

STIHL România este subsidiară a Andreas STIHL AG&Co., lider mondial pe piaţa motoferăstraielor şi unul dintre cei mai importanţi jucători pe piaţa mondială a motouneltelor şi a uneltelor pentru grădinărit. Pe lângă motoferăstraie, STIHL produce motocoase, foarfeci de grădină, debitatoare, suflante şi aspiratoare, precum şi o gamă de utilaje de curaţenie.

Din anul 1992, STIHL a preluat compania austriacă VIKING, producător de unelte pentru grădinărit, şi şi-a adăugat în portofoliu maşini şi tractoraşe de tuns iarba, tocătoare de grădină, ventilatoare de gazon şi motocultivatoare. Astăzi, produsele STIHL şi VIKING sunt comercializate în peste 160 de ţări din toată lumea. Compania numără, la nivel global, aproape 10.000 de angajaţi şi are o cifră de afaceri de aproape 2,1 miliarde EURO în anul 2007.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb