"Nokia" a lansat trei noi telefoane cu soluţii personalizate

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 16 iunie 2009

"Nokia" a lansat trei noi terminale mobile - E72, 5530 XpressMusic şi 3710, informează compania finlandeză.

Cel mai recent dispozitiv din seria E a gamei apare după succesul imens înregistrat de Nokia E71, păstrând elementele esenţiale ale predecesorului său. Pentru prima dată, utilizatorii modelului Nokia E72 vor avea posibilitatea să instaleze conturile de mesagerie instantanee (IM) oferite de Nokia Messaging (gen Yahoo! Messenger, Google Talk, Ovi) direct din ecranul principal. Noul dispozitiv va fi livrat începând de la finalul trimestrului al treilea din acest an.

O a doua noutate a producătorului finlandez este telefonul Nokia 5530 XpressMusic, un dispozitiv compact pentru iubitorii de muzică. Terminalul dispune de o interfaţă tactilă pentru accesarea contactelor şi a conţinutului de pe ecranul principal clar şi luminos. Bara de contacte, care se "derulează", oferă acces direct la 20 de contacte şi la cele mai recente conversaţii şi actualizări media. De asemenea, ecranul principal oferă acces rapid, printr-o singură atingere, la conţinut şi reţele sociale populare, precum Facebook şi MySpace. Nokia 5530 XpressMusic urmează modelului 5800 XpressMusic, şi va fi comercializat pe piaţă din luna septembrie 2009.

Un al treilea telefon prezentat de Nokia este 3710 fold, un dispozitiv mobil care îmbină design-ul atrăgător cu cele mai recente elemente de funcţionalitate mobilă. Dispozitivul compact Nokia 3710 fold adaugă o notă personală datorită modelului grafic de pe capac şi oferă o gamă largă de capabilităţi într-o interfaţă cu utilizatorul îmbunătăţită, dar familiară de la prima utilizare. Nokia 3710 fold va fi găsit în magazinele din întreaga lume începând din al patrulea trimestru al acestui an.

Nokia Corporation anunţa, la jumătatea lunii mai, că va concedia 170 de angajaţi din întreaga lume, pentru a reduce, din nou, costurile. Tot atunci, acţiunile companiei au crescut cu 3,5%, la 11,11 euro la bursa din Helsinki. În aprilie, grupul finlandez a raportat o scădere cu 90% a profitului în primul trimestru, la 576 milioane de euro, şi un declin al vânzărilor cu 27%, din cauza înrăutăţirii crizei economice mondiale. În prezent, Nokia are 124.000 de angajaţi în întreaga lume.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb