Noutăţi de la Acer

C.P.
Companii #IT / 4 septembrie 2010

Tehnologia 3D a schimbat modul în care percepem lucrurile. O adevărată revoluţie începută în industria cinematografică intră acum în casele utilizatorilor, transformând conceptul de entertainment pe care îl cunoaştem la ora actuală în ceva mult mai natural şi mai captivant.

Noul laptop Aspire 5745DG reprezintă cel mai nou şi mai performant centru de divertisment mobil.

Beneficiind de tehnologia NVIDIA 3D Vision şi dispunând de un ecran HD de 15.6" Acer CineCrystal cu o frecvenţă de 120 Hz, laptop-ul oferă imagini 3D ce transpun utilizatorul în mijlocul acţiunii, filmele şi jocurile prinzând astfel viaţă.

Conectarea la Internet a laptopului poate fi făcută atât wireless cât şi wired: conexiune 802.11a/b/g/n Wi-Fi CERTIFIED cu suport Acer SignalUpşi Gigabit LAN, opţional putând fi achiziţionat un modul Bluetooth 3.0. Webcam-ul Crystal Eye îţi permite să rămâi în contact cu prietenii, realizând video-conferinţe.

O altă noutate o reprezintă şi laptopul Acer Aspire easyStore H341. Echipamentul are rolul de a stoca, organiza şi proteja întreaga librărie de date digitale, care poate fi apoi accesată de familie sau de prieteni. Acer Aspire easyStore H341 permite de asemenea realizarea unui streaming al conţinutului digital către aplicaţii multiple sau echipamente DLNA, ca de exemplu console de jocuri sau televizoare, făcând astfel posibilă ascultarea unei melodii sau vizualizarea unui film pe un televizor cu o diagonală mare.

Având dimensiuni reduse şi un design bine pus la punct, Aspire easyStore H341 poate susţine 4 hard disk-uri hot-swappable cu o capacitate maximă de 8TB, oferind astfel utilizatorilor spaţiu sufficient de stocare. Plasarea unui hard disk în echipament se realizează rapid şi fără probleme, utilizatorul putând, datorită unei interfeţe online intuitive, să acceseze datele de pe orice calculator conectat la reţeaua locală.

De asemenea, Acer a anunţat astăzi în cadrul IFA lansarea a două noi modele de smartphone din gama beTouch. Cele două telefoane inteligente, Acer beTouch E120 şi Acer beTouch E130, impresionează prin aspect şi performanţă şi garantează o experienţă deosebită datorită sistemului de operare Android.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb